Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Galatasaray'a rekor ceza!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seyircisiz oynama diye bir ceza olamaz
    ancak klübü değil seyirciyi cezalandırırsın
    maç yayınını veren kuruluş anlatır sende saf saf izlersin
    hala AB ye girme çabasındayız ama böyle ufak tefek şeylerde bile kendimizi zedeliyoruz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seyircisiz oynama diye bir ceza olamaz
    ancak klübü değil seyirciyi cezalandırırsın
    maç yayınını veren kuruluş anlatır sende saf saf izlersin
    hala AB ye girme çabasındayız ama böyle ufak tefek şeylerde bile kendimizi zedeliyoruz
    selametle
    nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ağam....bütün kulüpler bi türlü militan beslemekten vazgeçmediler....dolayısıyla en sertinden cezalar verilmezse bizim kulüplerimizin adam olmaya niyeti yok....dolayısıylada ben bu cezaları destekliyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ağam....bütün kulüpler bi türlü militan beslemekten vazgeçmediler....dolayısıyla en sertinden cezalar verilmezse bizim kulüplerimizin adam olmaya niyeti yok....dolayısıylada ben bu cezaları destekliyorum....
    ceza böyle olmaz!!!
    ceza vereceksen uygula italyan taktiğini kes adamı 2. lige bak bir daha yaparmı?
    seyircinin ne suçu var
    orda bir iki tane kendini bilmez yöneticinin koydugu adamlar koltukları kırıp sahaya yagdırıyorsa futbol izlemeye giden seyircinin ne günahı var?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ceza böyle olmaz!!!
    ceza vereceksen uygula italyan taktiğini kes adamı 2. lige bak bir daha yaparmı?
    seyircinin ne suçu var
    orda bir iki tane kendini bilmez yöneticinin koydugu adamlar koltukları kırıp sahaya yagdırıyorsa futbol izlemeye giden seyircinin ne günahı var?
    turkiyede bunu uygulayacak bir kurum varmi acaba?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri