REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Dsmart bölümü kakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cosby Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca birşey belirtmek istiyorum.admin arkadaş d smart bölümündeki konuyu kapatmış iyi de yapmış.bu dalga geçmektir gibi bir ifade kullanılmış.o konu da dahil açtığım hiç bir konuda dalga geçmek gibi bir çabam olmamıştır.bakılabilir.konuyu yanlış yere açtığımı bilsem zaten açmazdım.tamamen bilgi eksikliğinden kaynaklı.o şekilde anlaşıldı ise eğer.tüm yönetici arkadaşlardan özür dilerim.
    :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan sonra d smart ile ilgili yenilikleri vehaberleri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. vermeye çalışacağım arkadaşalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bu soğan medyaya hiç güvenmiyorum bu adi cihazları almayın elinizde kesinlikle patalar yakındır free tv ler gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar d smartı cozmenın yolu yokmu seyredemeyecezmı macları yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korcelik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d smart izlemek istiyorsan cihazını satın alacaksın hiçbir şekilde modül veya kart satılması söz konusu değil d smart tarafından

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korcelik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi maçları?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi maçları?
    ancak gazoz kupası maçlarını seyredebiliriz D-Smart'ta...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri