tüm yöneticiler el ele vermiş hiç erinmeden D SMART'ı karalama kampanyası başlatmışlar sanki.sağda solda ne kadar olumsuz yorum varsa toparlanıp burada sunulmuş.Excalibur arkadaşın emeğine saygı duyuyorum.ama bir de digitürk hakkında döküman hazırlasada biraz da o konuda faydalansak kendisinden.ben kullanıcı olarak söylüyorum yazılım kötü.ilk çıktığında daha kötüydü.bir takım değişiklikler oldu.bu devamının da geleceği anlamı taşır benim için.firmanın sunduğu paket hakkında iyi kötü yorum yapmayacağım bundan sonra bu tercih meselesi sonuçta.bana uygun geldi kullanıyorum.bir başkasının hoşuna gitmeyebilir.bunlar önemli şeyler değil.bence önemli olan site yöneticilerinin tutumudur.daha önce normal receiver kullanıcısı iken yazılımlar konusunda ve kullanıcıların cihazları ile ilgili karşılaştıkları sorunlara yönetici üstatların oldukça yardımcı oldukları kesindir.(bu forumdaki adminler dahil)ve zaman zaman firmalarıda cihazlardaki sıkıntılar konusunda ve yazılım desteği konusunda uyardıkları doğrudur.bu benim gözlemim.bu insanlar yurdum insanına bu manada çok yardımcı olmuş insanlardır.her zaman için bunu savundum ve savunmaya devam ediyorum.Ancak ilk defa bir konu da (D SMART)mevcut hizmeti ileriye götürme ve cihazdaki yazılım sorunlarını giderme anlamında çalışma ve kullanıcıya yardımcı olmak ilkesinin çalışmadığını görüyorum.mutlaka bir sebebi olmalı.çünkü neticede bu arkadaşlar ADMİN.dijital dünya hakkında bizler bir biliyorsak bu arkadaşlar on biliyor.ancak bu tutum gerçekten kabak tadı vermeye başladı.ben bir d smart kullanıcısıyım.bu forumu burada bazı bilgileri paylaşmak için ve paylaşan diğer arkadaşların bilgilerinden faydalanmak için kullanıyorum.ama her iki mesajdan biri cihazı yerin dibine sokma anlamında şeyler.mutlaka bu eleştrilerde olacak ama konu başlığı d smart kullanıcılarına hizmet ettiğine göre bunların daha farklı bir yerde dile getirilmesi gerekir diye düşünüyorum.bırakın kullanıcılar olarak değerlendirmemizi bizler yapalım.![]()
Yer imleri