üstat bire bir katılıyorum size.insanlar şöyle olacak böyle olacak geçmiştede bunlar bunlar olmuştu diyerek bir tesbitte bulunuyorlar.doğrudur,belki de %100 haklıdır bu arkadaşlar.ancak bir başka gerçek daha var.ben şu an bir d smart kullanıcısıyım.yani cihazı almışım kullanıyorum.benim gibi insanlar var ve bu forumları takip ediyorlar.bu tesbitler elbetteki yapılacak,elbette insanlar bir şeyi satın almadan önce araştıracak değerlendirecek ona göre karar verecek.ama iş öyle bir boyuta geldi ki ne konu açılırsa açılsın altına hemen bildiğimiz eleştriler yerleştiriliyor.ben diyorum ki hotbird'te ki bazı paketlerin(ücretli yada vs.)izlenebilmesi için bir kampanya başlatalım.senmisin diyen.altına bir kamyon eleştri.işte geçmişte de şöyle yaptılar,bunun sonuda şöyle olacak diye.açtığımız konuyla zerre kadar alakası yok.sizden rica ediyorum.d smart hakkında görüşleriniz diye bir konu açın oradan alsın yürüsün.her zaman olduğu gibi formumuz bilgi ve paylaşım yeri olsun.insanlar o bölümde tüm görüşlerini olumlu olumsuz belirtsin.aksi halde açtığımız konunun bi anlamı kalmıyor.bir amaca hizmet etmiyor.saygılar sunuyorum.
Yer imleri