Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arasý

Konu: Dsmart bölümü kakkýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cosby Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ayrýca birþey belirtmek istiyorum.admin arkadaþ d smart bölümündeki konuyu kapatmýþ iyi de yapmýþ.bu dalga geçmektir gibi bir ifade kullanýlmýþ.o konu da dahil açtýðým hiç bir konuda dalga geçmek gibi bir çabam olmamýþtýr.bakýlabilir.konuyu yanlýþ yere açtýðýmý bilsem zaten açmazdým.tamamen bilgi eksikliðinden kaynaklý.o þekilde anlaþýldý ise eðer.tüm yönetici arkadaþlardan özür dilerim.
    :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bundan sonra d smart ile ilgili yenilikleri vehaberleri Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. vermeye çalýþacaðým arkadaþalar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben bu soðan medyaya hiç güvenmiyorum bu adi cihazlarý almayýn elinizde kesinlikle patalar yakýndýr free tv ler gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar d smartı cozmenın yolu yokmu seyredemeyecezmı macları yaw

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý korcelik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaslar d smartý cozmenýn yolu yokmu seyredemeyecezmý maclarý yaw
    d smart izlemek istiyorsan cihazýný satýn alacaksýn hiçbir þekilde modül veya kart satýlmasý söz konusu deðil d smart tarafýndan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý korcelik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaslar d smartý cozmenýn yolu yokmu seyredemeyecezmý maclarý yaw
    Hangi maçlarý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hangi maçlarý?
    ancak gazoz kupasý maçlarýný seyredebiliriz D-Smart'ta...

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri