arkadaşımız görevini yapmış. herkesin yaptığı gibi. Eğer sorun buysa herkes burada görevini yapıyor
Teşekkur: 0
arkadaşımız görevini yapmış. herkesin yaptığı gibi. Eğer sorun buysa herkes burada görevini yapıyor
Peki hiç düşündünüzmü niye dsmarta karşı tüm forumlarda bu kadar tepki var.Düşünmedi iseniz ben size söyleyim.Kabul edilsede edilmesede Türkiye'nin en büyük forumunda(Yaklaşık 295 Bin üyesi var) niye dsmart bölümü açılmıyor ve açılması da düşünülmüyor dersiniz.Ona keza yine 196 bin üyeli bir başka forumda da yok. Bunları bir düşünüp araştırdınız mı?
Niye 100 kişiden 90-95 i bu platforma ve Aydın Doğan'a karşı? Bunu düşündünüzmü.
Ben kısaca söyleyim.
Yıl 2004 ve bu kuruluş Sansui Free TV diye bir oluşuma girdi.Girmesine kimsenin bir şey dediği de yoktu.Fakat dsmarttaki gibi bir taktik uygulandı.Neydi bu? Reklamlarında bangır bangır.Bu uydu alıcısı herşeyi yapıyor,Tuneri Türkiye şartlarına göre (nasıl oluyorsa bu),Lig ihalesini alacağız ve sansui sahibi olanlar Ligi BEDAVA izleyecek dendi ve 1 mb sansuileri ozamanın parası ile 300 YTL gibi pahalı bir tutara sattılar.Sonuç.Lig Tv ihalesine dahi girmedi,Yazılımdesteği "0",Cihazı alanlar Dünya kupasını dahi kahvelerde izleyebildiler.ve cihazlarına desteği hiç vermediler.
Yıl 2007 yine buna benzer bir oluşumla piyasaya çıktılar ama 2004 acısı unutulmadığı için sürekli önlerinde bir engel oluşturdu ve çark ettiler.Platform demeye başladılar kendilerine.
Yine yanıltıcı reklamlarla piyasaya girdiler.Biraz azaltsalarda yanıltıcı reklamlar devam etti.Aynen şimdiki kanal listesinde olduğu gibi.Bu kanal listesini sitesinde veriyor ve hotbird uydusu ile izlenir diye belirtmiyor.Kullanıcıda bunu Türksattan izleyebileceğini sanarak forumlarda sorular soruyor.Ama bayilerine gnderdikler mailde bu listenin Hotbird uydusuna bir anten bağlanarak olabileceğini ve bunu şirkete bildirirseler bu listeli güncellemeleri alabileceğini söylüyorlar.Bakınız Yalçın ticaretin dün verdiği bilgilendirme mailini içeren topiğe.
Bu bu Hortbirde ait kanalların Türksattan gibi algılanmasının bir örneği sadece
Yine Kanal listesinin dizili olacağını reklam aracı yapıyorlar yahu alınan herhangi bir uyduda kanallar zaten gelmiyormu.Dizmek olayını kişinin zevkine göre mi bırakıyorlar kendi listesinde.Bunu çok büyük bir olaymış gibi sunarak satılmasına alet oluyorlarXXXXX Nickli Üyeden Alıntı
Kendi adıma tekrar belirteyim.Ben Smarta karşı değilim yeni platforma karşı değilim ama izlenen politikaların karşısındayım.Güzelliklerini anlatmalarıan birşey diyen yok, yanıltıcı yanlarına karşıyız ve bunlarda var ama diye platformlarda dile getiriyoruz. Dsmart kullanmam,Digitürk üyesi değilim ve olmayı aklımdan geçirmedim.Kullandığım uydu Alıcısı Metawere tabanlı bir cihazdır.6 uydu bağladım oturup keyfimi sürerim.İşimde smart yada digitürk bayisi değil ve uydu alıcısıda satmam.Sadece bulunduğum yerdeki işyerleri cihazı satar(Model marka faketmez) ben gider montajımı yaparım paramı alırım.Dsmartta kurdum bu arada.
Yani kısacası.Yeni platforma tamam fakat kandırmacaya hayır.
Konu ExCaLiBuR tarafından (09-06-2007 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.
d smart bu işi yapması lazım.rekabet için.
Öncelikle silindi dediğiniz konu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burda eğer arama zahmetinde bulunsaydınız silinmediğini görürdünüz..
Zannetiğiniz gibi adminler eleştiriye açık olmasaydı böyle Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bir bölüm açılmasına gerek görülmezdi.. ama unutmayın hiç bir eleştiri sınırsız değildir..!
Sizin şu açtığınız konu yöneticileri eleştiri içinse yine yalnış yere ve yalnış konu açmışsınız..Bu bir eleştiri değil dalga geçmektir bu tür açılan konular mazaret göstermeden silinir..
KONU KAPANMIŞTIR...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri