**************
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
**************
Konu Simba tarafýndan (09-06-2007 Saat 23:19 ) deðiþtirilmiþtir.
hayýrdýr dostum![]()
Konu Simba tarafýndan (09-06-2007 Saat 23:19 ) deðiþtirilmiþtir.
espiri yapmak istedi herhalde
bir önceki konum alalelacele silinmiþ.silen arkadaþ gerekçesini de yazarsa fena olmaz.küfür yok hakaret yok.hiçbir þey yok.sadece adminlere ufaka bir eleþtri var.demek ki adminler her þeyi sýnýrsýz eleþtirebilir ama biz kullanýcýlar asla.bu düþünceye karþý verilebilecek en güzel cevap yukarýdadýr.
Konu Simba tarafýndan (09-06-2007 Saat 23:19 ) deðiþtirilmiþtir.
d smart'a karþý site yöneticilerin tutumu hakkýnda.geniþ bilgiyi silen yönetici arkadaþtan alabilirsiniz.
konu özgür ege tarafýnda sorunlar ve öneriler bölümüne taþýnmýþ.ama bilgi sahibi olasýnýz diye buraya da ilave ediyorum.yönetici arkadaþýn uyarýsý tarafýmdan anlaþýlmýþtýr.saygýlar.
tüm yöneticiler el ele vermiþ hiç erinmeden D SMART'ý karalama kampanyasý baþlatmýþlar sanki.saðda solda ne kadar olumsuz yorum varsa toparlanýp burada sunulmuþ.Excalibur arkadaþýn emeðine saygý duyuyorum.ama bir de digitürk hakkýnda döküman hazýrlasada biraz da o konuda faydalansak kendisinden.ben kullanýcý olarak söylüyorum yazýlým kötü.ilk çýktýðýnda daha kötüydü.bir takým deðiþiklikler oldu.bu devamýnýn da geleceði anlamý taþýr benim için.firmanýn sunduðu paket hakkýnda iyi kötü yorum yapmayacaðým bundan sonra bu tercih meselesi sonuçta.bana uygun geldi kullanýyorum.bir baþkasýnýn hoþuna gitmeyebilir.bunlar önemli þeyler deðil.bence önemli olan site yöneticilerinin tutumudur.daha önce normal receiver kullanýcýsý iken yazýlýmlar konusunda ve kullanýcýlarýn cihazlarý ile ilgili karþýlaþtýklarý sorunlara yönetici üstatlarýn oldukça yardýmcý olduklarý kesindir.(bu forumdaki adminler dahil)ve zaman zaman firmalarýda cihazlardaki sýkýntýlar konusunda ve yazýlým desteði konusunda uyardýklarý doðrudur.bu benim gözlemim.bu insanlar yurdum insanýna bu manada çok yardýmcý olmuþ insanlardýr.her zaman için bunu savundum ve savunmaya devam ediyorum.Ancak ilk defa bir konu da (D SMART)mevcut hizmeti ileriye götürme ve cihazdaki yazýlým sorunlarýný giderme anlamýnda çalýþma ve kullanýcýya yardýmcý olmak ilkesinin çalýþmadýðýný görüyorum.mutlaka bir sebebi olmalý.çünkü neticede bu arkadaþlar ADMÝN.dijital dünya hakkýnda bizler bir biliyorsak bu arkadaþlar on biliyor.ancak bu tutum gerçekten kabak tadý vermeye baþladý.ben bir d smart kullanýcýsýyým.bu forumu burada bazý bilgileri paylaþmak için ve paylaþan diðer arkadaþlarýn bilgilerinden faydalanmak için kullanýyorum.ama her iki mesajdan biri cihazý yerin dibine sokma anlamýnda þeyler.mutlaka bu eleþtrilerde olacak ama konu baþlýðý d smart kullanýcýlarýna hizmet ettiðine göre bunlarýn daha farklý bir yerde dile getirilmesi gerekir diye düþünüyorum.býrakýn kullanýcýlar olarak deðerlendirmemizi bizler yapalým.
![]()
iyide konunuzu gereken yere taþýmýþ bir sorun göremiyorum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri