Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arasý

Konu: bravo hepinizi alkýþlýyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cosby Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Excalibur arkadaþýn emeðine saygý duyuyorum.ama bir de digitürk hakkýnda döküman hazýrlasada biraz da o konuda faydalansak kendisinden.ben kullanýcý olarak söylüyorum yazýlým kötü.ilk çýktýðýnda daha kötüydü.bir takým deðiþiklikler oldu.bu devamýnýn da geleceði anlamý taþýr benim için.firmanýn sunduðu paket hakkýnda iyi kötü yorum yapmayacaðým bundan sonra bu tercih meselesi sonuçta.bana uygun geldi kullanýyorum.bir baþkasýnýn hoþuna gitmeyebilir.bunlar önemli þeyler deðil.bence önemli olan site yöneticilerinin tutumudur.daha önce normal receiver kullanýcýsý iken yazýlýmlar konusunda ve kullanýcýlarýn cihazlarý ile ilgili karþýlaþtýklarý sorunlara yönetici üstatlarýn oldukça yardýmcý olduklarý kesindir.(bu forumdaki adminler dahil)ve zaman zaman firmalarýda cihazlardaki sýkýntýlar konusunda ve yazýlým desteði konusunda uyardýklarý doðrudur.bu benim gözlemim.bu insanlar yurdum insanýna bu manada çok yardýmcý olmuþ insanlardýr.her zaman için bunu savundum ve savunmaya devam ediyorum.Ancak ilk defa bir konu da (D SMART)mevcut hizmeti ileriye götürme ve cihazdaki yazýlým sorunlarýný giderme anlamýnda çalýþma ve kullanýcýya yardýmcý olmak ilkesinin çalýþmadýðýný görüyorum.mutlaka bir sebebi olmalý.çünkü neticede bu arkadaþlar ADMÝN.dijital dünya hakkýnda bizler bir biliyorsak bu arkadaþlar on biliyor.ancak bu tutum gerçekten kabak tadý vermeye baþladý.ben bir d smart kullanýcýsýyým.bu forumu burada bazý bilgileri paylaþmak için ve paylaþan diðer arkadaþlarýn bilgilerinden faydalanmak için kullanýyorum.ama her iki mesajdan biri cihazý yerin dibine sokma anlamýnda þeyler.mutlaka bu eleþtrilerde olacak ama konu baþlýðý d smart kullanýcýlarýna hizmet ettiðine göre bunlarýn daha farklý bir yerde dile getirilmesi gerekir diye düþünüyorum.býrakýn kullanýcýlar olarak deðerlendirmemizi bizler yapalým.
    Peki hiç düþündünüzmü niye dsmarta karþý tüm forumlarda bu kadar tepki var.Düþünmedi iseniz ben size söyleyim.Kabul edilsede edilmesede Türkiye'nin en büyük forumunda(Yaklaþýk 295 Bin üyesi var) niye dsmart bölümü açýlmýyor ve açýlmasý da düþünülmüyor dersiniz.Ona keza yine 196 bin üyeli bir baþka forumda da yok. Bunlarý bir düþünüp araþtýrdýnýz mý?
    Niye 100 kiþiden 90-95 i bu platforma ve Aydýn Doðan'a karþý? Bunu düþündünüzmü.
    Ben kýsaca söyleyim.
    Yýl 2004 ve bu kuruluþ Sansui Free TV diye bir oluþuma girdi.Girmesine kimsenin bir þey dediði de yoktu.Fakat dsmarttaki gibi bir taktik uygulandý.Neydi bu? Reklamlarýnda bangýr bangýr.Bu uydu alýcýsý herþeyi yapýyor,Tuneri Türkiye þartlarýna göre (nasýl oluyorsa bu),Lig ihalesini alacaðýz ve sansui sahibi olanlar Ligi BEDAVA izleyecek dendi ve 1 mb sansuileri ozamanýn parasý ile 300 YTL gibi pahalý bir tutara sattýlar.Sonuç.Lig Tv ihalesine dahi girmedi,Yazýlýmdesteði "0",Cihazý alanlar Dünya kupasýný dahi kahvelerde izleyebildiler.ve cihazlarýna desteði hiç vermediler.
    Yýl 2007 yine buna benzer bir oluþumla piyasaya çýktýlar ama 2004 acýsý unutulmadýðý için sürekli önlerinde bir engel oluþturdu ve çark ettiler.Platform demeye baþladýlar kendilerine.
    Yine yanýltýcý reklamlarla piyasaya girdiler.Biraz azaltsalarda yanýltýcý reklamlar devam etti.Aynen þimdiki kanal listesinde olduðu gibi.Bu kanal listesini sitesinde veriyor ve hotbird uydusu ile izlenir diye belirtmiyor.Kullanýcýda bunu Türksattan izleyebileceðini sanarak forumlarda sorular soruyor.Ama bayilerine gnderdikler mailde bu listenin Hotbird uydusuna bir anten baðlanarak olabileceðini ve bunu þirkete bildirirseler bu listeli güncellemeleri alabileceðini söylüyorlar.Bakýnýz Yalçýn ticaretin dün verdiði bilgilendirme mailini içeren topiðe.
    Bu bu Hortbirde ait kanallarýn Türksattan gibi algýlanmasýnýn bir örneði sadece
    Alýntý XXXXX Nickli Üyeden Alýntý
    kanal sýralamasýnda bu kanallarda var vallahi hoþuma gitti tek çanakla bunlarý bedava izle...
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Alýntý yalcinticaret Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    HOTBIRD KOLAY KURULUM HAKKINDA BÝLGÝLENDÝRME

Deðerli Ýþ Ortaðýmýz,

Son günlerde “Hýzýmýzý alamadýk yabancýlarý da sýraladýk” sloganlý gazete ilanlarýmýzda da gördüðünüz üzere D-Smart faturasýz dijital platformunda Hotbird uydusu üzerinde yer alan kanallar da otomatik olarak kanal listemize eklenmiþtir.

Çift çanaklý yeni üyeliklerde aktivasyonu yaparken 0212 478 03 03 numaralý Müþteri Hizmetleri yetkilimize kurulumun çift çanaklý olduðunu belirtmeniz kanallarýn otomatik olarak kurulmasý için yeterli olacaktýr.
    Yine Kanal listesinin dizili olacaðýný reklam aracý yapýyorlar yahu alýnan herhangi bir uyduda kanallar zaten gelmiyormu.Dizmek olayýný kiþinin zevkine göre mi býrakýyorlar kendi listesinde.Bunu çok büyük bir olaymýþ gibi sunarak satýlmasýna alet oluyorlar

Kendi adýma tekrar belirteyim.Ben Smarta karþý deðilim yeni platforma karþý deðilim ama izlenen politikalarýn karþýsýndayým.Güzelliklerini anlatmalarýan birþey diyen yok, yanýltýcý yanlarýna karþýyýz ve bunlarda var ama diye platformlarda dile getiriyoruz. Dsmart kullanmam,Digitürk üyesi deðilim ve olmayý aklýmdan geçirmedim.Kullandýðým uydu Alýcýsý Metawere tabanlý bir cihazdýr.6 uydu baðladým oturup keyfimi sürerim.Ýþimde smart yada digitürk bayisi deðil ve uydu alýcýsýda satmam.Sadece bulunduðum yerdeki iþyerleri cihazý satar(Model marka faketmez) ben gider montajýmý yaparým paramý alýrým.Dsmartta kurdum bu arada.
    Yani kýsacasý.Yeni platforma tamam fakat kandýrmacaya hayýr.
    Konu ExCaLiBuR tarafýndan (09-06-2007 Saat 16:00 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyide konunuzu gereken yere taþýmýþ bir sorun göremiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþýmýz görevini yapmýþ. herkesin yaptýðý gibi. Eðer sorun buysa herkes burada görevini yapýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d smart bu iþi yapmasý lazým.rekabet için.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri