REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeşilde durdular

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 Yeşilde durdular

arkadaşlar geçen istanbuldan bana bi rem gelecekti ışıklarda durmuş otobüsü bekliyordum bi baktım opel marka ankara plakalı bi araç hızla geldi yeşil ışık yanıyordu yeşilde beklediler 58 saniye kadar bende şaşkın şaşkın bakıyorum ve nihayet kırmızı yandı ve bunlar kırmızıda jet gibi geçip gittiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla benimde başıma geldi bu iş o zaman eskişehirdeydim ve sürekli trafiğe çıkıyordum bi yer vardı orada hep kırmıza ışığa denk gelirdim yine birgün giderken oraya geldim ve en sol şeritte durdum bekliyorum kırmızı yanıyor diye sonra yanımdan bi araba hızla geçti tam kızacaktım kırmızıda beklemiyor diye bi baktım yeşil yanıyo bende hemen devam ettim ama bunların ki farklı bi olay yabancı bi şehirde yabancı plakalı bi araba ezbere iş yapmasına imkan yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

renk körüdür....renk körleri en çok yeşille kırmızıyı birbirine karıştırır...nasıl ehliyet almış hayret....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkem de renk körü çok benim..Avrupa ülkesinin birinde kırmızı ışık ihlali yapan kişilerin ögrenim durumunu incelemişler ve sonuç çogunluk olarak üniversite mezunu çıkmış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı halil07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülkem de renk körü çok benim..Avrupa ülkesinin birinde kırmızı ışık ihlali yapan kişilerin ögrenim durumunu incelemişler ve sonuç çogunluk olarak üniversite mezunu çıkmış...
    iyide ilk mesajda verilen olayla alakası ne bu durumun???:49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide ilk mesajda verilen olayla alakası ne bu durumun???:49: :49: :49:
    Biraz daha dikkatli okuyun bulacaksınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı halil07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biraz daha dikkatli okuyun bulacaksınız.
    kusura bakmayın bi bağlantı kuramadım...heralde bende bi anlayış kıtlığı var....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MUHTEMELEN ..ÇÜNKİ BAG KURAMADINIZ BİRAZ HABER SEYRETSENİZ IŞIK İHLALİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDENLERİ GÖRSENİZ ANINDA BAGLANTI KURARDINIZ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesele şu...ilk mesajda verilen durum tam bir komedi....kuvvetle muhtemelde renk körlüğü vakası....sizin dediğiniz ise olayın ciddi boyutu...o yüzden pek bi alakası yok....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri