REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 4450 de siriustan türksata geçince sinyal gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 4450 de siriustan türksata geçince sinyal gelmiyor

arkadaşlar ya enteresan bir arıza ile karşılaştım. lnb sıfır taktım ve değiştirdim çanakları yeni bağladım ama siriustan türksata geçince sinyal gelmiyor. cihazı kapa aç sonra geliyo veya lnb beslemesini aç kapa geliyor. bu nasıl iş çözemedim gitti. 2 sefer diseq değiştirdim. böyle bir arıza ile karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim. bi fikir verin bana ustalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soothsayer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ya enteresan bir arıza ile karşılaştım. lnb sıfır taktım ve değiştirdim çanakları yeni bağladım ama siriustan türksata geçince sinyal gelmiyor. cihazı kapa aç sonra geliyo veya lnb beslemesini aç kapa geliyor. bu nasıl iş çözemedim gitti. 2 sefer diseq değiştirdim. böyle bir arıza ile karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim. bi fikir verin bana ustalar.
    Cihazına orjinal yazılım yükle sonra emu yazılımı yükleyip deneyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soothsayer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kablon uzunsa sinyal kaybı oluyor onu önlemek için sinyal yükslticiler var bir ucunu lnb takıyorsun diğre ucuda kabloya takıyorsu iki uçlu spletter gibi fiyatı
    25-30 ytl arası bunu kullanmanı tavsiye ederim eğer kablon uzun ise değilse kullanma saygılar sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dayzek secıyor ola bılır cıhaz bazan yazıldan dolayı butur hata olabılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu olay benimde başımdan geçti, Kaliteli bir LNB ve diseq takarsan sorunun çözülür. Bu olayı ben Next LNB ile çözdüm (Yanlış anlaşılmasın reklam değildir)
    Konu Alman tarafından (05-06-2007 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bunun bir sebebi
    de cihazında hem turksat 1 C hemde Turksat 1 B üzerinde taratmna yaptıysan disegc ayarlarında ikjisindede aynı port yaparsan cihazı açıp kapaman gerekir böle bir durum söz konusu ise turksat 1B kaldır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin sorunun tam anlamıyla daysek siwiçtir cihaz ve kullandığın lnb ve swiç lerin markalarınıda yazardan daha kolay sonuca gidersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb ayarlarını kontrol et.daysekide değiştir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri