REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sayın: Serkan Yılmaz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben bu mesaja cevap dahi yazmadım ki.Siz bize ulaşın bölümünden yazılım yok gecikti diye küfürler edildigini biliyormusunuz?
    ....aman yarabbi ya resurullah.....ustam ,forum sahibi olarak günde böyle 2 tane mesaj okusan 3 aya kalmaz kafaya huniyi geçirirsin....tövbe tövbe,sanki cihazı sen yapmışsın,yazılımları sen editlemişsin,insanlara malları ve markaları sen övmüşsün ya adamlar sana onun için fırça atıyorlar... ..ne diyeyim usta allah sabır ve kolaylık versin....yinede takma kafaya....nüfusumuz 75 milyon....her renk mevcut ülkemizde....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ....aman yarabbi ya resurullah.....ustam ,forum sahibi olarak günde böyle 2 tane mesaj okusan 3 aya kalmaz kafaya huniyi geçirirsin....tövbe tövbe,sanki cihazı sen yapmışsın,yazılımları sen editlemişsin,insanlara malları ve markaları sen övmüşsün ya adamlar sana onun için fırça atıyorlar... ..ne diyeyim usta allah sabır ve kolaylık versin....yinede takma kafaya....nüfusumuz 75 milyon....her renk mevcut ülkemizde....
    KARDEŞİM BİZİM SOHBETİMİZ KİMSEYE FIRÇA OLMAZ, arkasında başka niyet aramadıktan sonra sen benim yazılarımın tümünü okdunmuda huninin sapına yapışıyon.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KARDEŞİM BİZİM SOHBETİMİZ KİMSEYE FIRÇA OLMAZ, arkasında başka niyet aramadıktan sonra sen benim yazılarımın tümünü okdunmuda huninin sapına yapışıyon.
    yok yanlış anladınız....sizin mesajınızla ilgili bi dediğim yok...serkan ustanın mesajında verdiği pencilvania'nın gönderdiği mesaj üzerine yazdım ben bunları...üzerinize alınmayın....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu forumu neden seviyorum?

Delikanlılar burda...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Delikanlılar burda...
    İlgi alakanıza ve eleştirinizi düzeyli yaptıgınız içinde bizde size teşekkur ederiz.Bizden ayrılmayın:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım bölümünde yazdığım bu cevap;
    (geçen günlerde goldmaster hakkında sitem edenler şimdi en kral cihaz goldmaster fikrine varmıştır.İşte geçenlerde bahsetmek istediğim buydu acelecilik konusunda demekki neymiş sabreden derviş muradına ermiş
    iyiki varsın süpersatforum
    emeği geçen tüm dostlara selam olsun teşekkürler)
    bu plomiğe etken olduysa şahsım adıma tüm forum üyelerinden özür dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı snark333 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılım bölümünde yazdığım bu cevap;
    (geçen günlerde goldmaster hakkında sitem edenler şimdi en kral cihaz goldmaster fikrine varmıştır.İşte geçenlerde bahsetmek istediğim buydu acelecilik konusunda demekki neymiş sabreden derviş muradına ermiş
    iyiki varsın süpersatforum
    emeği geçen tüm dostlara selam olsun teşekkürler)
    bu plomiğe etken olduysa şahsım adıma tüm forum üyelerinden özür dilerim.
    Herkesin kardeş oldugu bir durum tum forum dostlarına teşekkurler.Böyle bir ortam yarattıgınız için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Delikanlılar burda...
    ee delikanlı adamın delikanlı ekibi olur siz dahilsiniz abi bu ekibe :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tartışmada tatlıya baglandıgı için sevindim forum adına bizler burada bir aileyiz

GÜNEŞ YALNIZDA OLSA ETRAFINA IŞIK SAÇAR.ÜZÜLME...
    MEZARDAKİLERİN PİŞMAN OLDUKLARI ŞEYLER İÇİN DÜNYADAKİLER BİRBİRİNİ YİYORDostu da severim düşmani da. Çünkü dost gücümü, düşman ise ödevimi gösterir. Biz Dostlarımızı Kır Çiçekleri Gibi Avucumuzda Değil Kurşun Yarası Gibi Yüreğimizde Saklarız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri