teşekkürler arkadaşım bilgiler için
Teşekkur: 0
teşekkürler arkadaşım bilgiler için
uslubumuzda biraz daha dikkatli olalım bu tür konuları daha önce de yazdık irdeledik piyasada ki 100 ytl likl bir cihaz ile aynı kefede değil
d smart kendi bünyesinde bulunan ve özel kanalları içeren digital bir platform
alıp almamak konusunda herkes serbest biz burada zaten artılarını eksilerini yazıyoruz saygılarımla
kınık biliyorum daha öncede böle yazmıştın kimseye ne biz nede başkası kimse karışamaz isteyen istediğini alır her cihazın bir kusratı var olmayan bir cihaz sölermisin bana lütfen birbirimizi kırmayalım..
Konu cosby tarafından (18-06-2007 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bu şekilde aynen d smart yetkililerine mail attım ve bana gelen maili aynı şekilde yayınlıyorum
Sn. Yetkili,
Bahsetmiş olduğunuz önerilerin zaten şu anda çalışması yapılıyor. En kısa zamanda yeni yazılımlarla bu sorunlar giderilecektir. Discovery kanalları da yakın bir zaman içerisinde Türkçeleştirilecektir.
Bilgilerinize Sunar İyi Çalışmalar Dileriz,
D-Smart
Satış Destek
Burada yeterince D Smart üyesi mi yok ?
Var da eleştiri ve noksanlar yazılmıyor mu?
Şayet yazılmasa daha iyiye gidilemez.
Kısır tartışmalar yerine,noksanları ve eleştirileri yazın ki daha iyiye gidilebilsin.
Sevgiler.
favori kanal listesine alınan kanal kayısı sınırlı bu sınır kaldırılsın,
menü moduna girince tam ekrana dönmek hada kolay hale getirilsin ,
tüm sistem üzerinde kanal sıralama serbest olsun isteyen istediği kanalı istediği yere koysun.
okey tuşuna basınca ekranda 10 adet kanal gözüksün.
şifreli kanallarda şifre sistemi ekranda yazsın.
ekran 2,4,6,9,13 ye bölüne bilsin.
zaten senin cihazını almış bırakta istediği gibi kullansın
Konu yukselertekin tarafından (21-06-2007 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir.
Üyesi yok.Cihazını alan var.Platformlar üyelikle çalışır.Bunlar platform olmadıkları için sadece cihaz satıyorlar ve yapılan eleştirilere katlanamadıkları için forumlardan kaçarcasına uzaklaştı yetkilileri. Bu nedenle forumlarda sadece kişisel görüşler yer bulabiliyor ve ancak onlara tel ya da mail ile ulaşabilirseniz sorunuza cevap alabilirsiniz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri