bundan sonra d smart ile ilgili yenilikleir lütfen bu topik altında devam edelim
bana gelen mail ve edindiğim tüm bilgileri burdan iletmeye devam edeceğim ]
Teşekkur: 0
bundan sonra d smart ile ilgili yenilikleir lütfen bu topik altında devam edelim
bana gelen mail ve edindiğim tüm bilgileri burdan iletmeye devam edeceğim ]
Konu yalcinticaret tarafından (09-06-2007 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun.
cok güzel olur
usta firmayla iletişimin bizlerden daha iyi sanırım.şu belgesel kanallarına altyazı desteği vermeyi düşünmüyorlarmı.süper belgeseller ancak anlasak tam süper olacak.animal koçlar gibi.diğerleri ile ilgili bir bilgiye ulaşır ve bizlerle paylaşırsan seviniriz.
dİĞer Dİjİtal Platformun
Haksiz İthami Hakkinda AÇiklama
Değerli İş Ortağımız,
Diğer dijital platformun, uydu alıcısı sektöründe yer alan bayilere gönderdiği 7 Haziran 2007 tarihli duyurusunu ekte takdir ve değerlendirmelerinize sunuyoruz.
Adı geçen duyuruda “Hızımızı alamadık, yabancıları da sıraladık” sloganlı gazete ilanlarımızın gerçeği yansıtmadığı ve tüketicinin yanıltıldığı belirtilip, D Smart’ın adı da kullanılarak, Şirketimiz itham edilmiştir.
İlgili Hotbird kanallarının otomatik olarak kolayca nasıl kurulacağı, teknolojik alt yapısı, kanal sıralaması ve diğer detaylar 31 nolu DSmartHaber’de açıklanmıştır.
Herhangi bir teknik araştırma dahi yapılmaksızın, sırf D Smart’ın başarısını gölgelemek adına hazırlandığı düşünülen diğer platformun bu duyurusu için gerekli yasal girişimler başlatılmıştır.
Bu vesile ile D Smart faturasız dijital platformunun yurt içi ve yurt dışındaki teknolojik ortakları, yazılım ve donanımının çağdaş ve evrensel kriterlere uygunluğu ile son teknolojiye ilişkin yatırımlarını cihaz ve platform bazında yapmış, tüketicinin ve bayilerinin isteklerini karşılama konusunda sınırsız imkanlara sahip, rakiplerimizin hayallerine sığmayacak biçimde önü açık ve geleceği parlak bir platform olduğunu bir kez daha hatırlatır, bu tür karalama kampanyalarına değer vermeden yenilik ve gelişmelerle her geçen gün büyüyerek yoluna devam ettiğini bildiririz.
Saygılarımızla,
D-Smart
mailden alıntıdır
bu bölümde daha çok d smarttan haberler olursa sevinirrim.diğer taraflarda hep karalama kampanyası yapılıyor.bari bu kısımda yapılmasın ...teşekkürler
avusturya`da yasiyorum ve sirf su futbol maclarini kacirmamak icin D SMART sahibi olmayi düsünüyorum, D SMART`a uygun ama benim avrupada baska kanallari izleyebilmemi de saglayacak bir cihaz arastiriyorum. bunun icin bilgi sahibi arkadaslarin tavsiyelerine ihtiyac var. agustosa kadar karar verip, izine gidecek bir arkadasa ismarlamayi düsünüyorum, selamlar, kolay gelsin...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri