REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D Smart hakkındaki bazı görüşlerim aldığım cevaplar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    D smart doğan yayın kuruluşuna balğı bir platformdur.Kullandığı cihaz humax marka cihaz olup gerek yazılım
    gerekse sistemin yeni olmasından dolayı kapasitesinin çok altında çalışmaktadır.Cihazda hem ethernet hemde modem girişi vardır

Şimdi gelelim neden D Smart surusuna(Sorular kendi sitelerinden alıntıdır bazılarını buraya aktardım )

D-Smart’ta abonelik sistemi yoktur. Uydu alıcınızı satın alırken ödeyeceğiniz miktar dışında sizden hiçbir
    aylık ödeme istenmez.

Doğrudur şuan için istenmiyor hedeflerinin 50-60 civarında d smarta özel kanal olduğunu biliyorum
    bunların içerisinde en az 5 veya 6(vizyon film kanalı) kanal ile şuan bildiğim kadarı ile anlaşmaya çalışılıyor
    bunlar ücretli olacak ücretlendirme kontör sistemi ile uygulanacak ve kontörler d smart bayilerinden satılacak

D-Smart ile yüksek ses ve görüntü kalitesi sağlayan dijital yayında televizyon izlersiniz.

Bunu her dijital uydu alıcısı olan zaten izleyebiliyor artı olarak lanse etmek sadece bilgisi olmayan kişilere
    satış yapabilmek için yapılan stratejidir

Elektronik rehber özelliğin size sunduğu kolaylıklardan faydalanabilir ve TV izlemeyi daha keyifli hale getirirsiniz.

Bazı büyük kanallarımız EPG sitemini uyguluyor ama yeterli değil bir elin parmağını geçmezler bu d smart için
    artı olabilir(ama sadece bu zaman için )

D-Smart uyduda var olan kanalları otomatik olarak sıralanmış şekilde ekranlarınıza getirir.

Bu bir artı değil sadece dayatma tekniğidir insanların neyi nerde izleyeceği konusunda hür bırakılması taraftarıyım

Kendi tercihinize göre sıralanmış Favori Kanal Listesi oluşturma imkanı sunar.

İlk çıkan yazılımlarda tek favori listesi vardı şuanki yazılımla 4 liste yapılabiliyor ama favori listesi içerisinde
    bir kanal seçip kanal arttırdığınızda sonraki kanal favori listesi içerisindeki değilde ana listedeki kanala geçiyor
    bunun için favori yapmanın hiç bir anlamı yok

Ebeveyn kontrolü hizmeti ile istediğiniz kanalı engelleme imkanı verir.

Bu özellik olmayan uydu alıcısı varmı?heralde bu tv satarken renki tv demek gibi birşey sanki siyah beyaz tv kaldı

D-Smart ile Türksat uydusunda şifresiz olarak yayınlanan kanalların yanı sıra sadece D-Smart kanallarına da ücretsiz erişebilirsiniz.

belgeseller,spor ve tjk kanalları d smartın kilit kanalları olacak bilindiği gibi üç büyüklerin şampiyonlar ligi ve süper lig
    maçları haricindeki tüm maçlarının Türkiye içi ve dışı olmak üzere yayın haklarını satın aldı.Bunları izlemek istiyorsak işte
    bunun için d smart

Yalnızca D-Smart’ta bulunan kanalları, seçkin film ve dizileri izleme ayrıcalığını yakalarsınız.

Şuan için bu bahsi geçen kanalları ben göremedim gören varsa söylesin

İzleseniz de izlemeseniz de mevcut kanallara ileride bir bedel ödenmesi söz konusu değildir

Kontörlü sisteme geçince bu bu açıklamanın cevabı ne olacak merak ediyor bekleyip göreceğiz

Bu cevapların bazıları benim şahsi fikrim bazılarıda yetkili kişilerden alınan cevaplardır.Kontör kısmı ile ilgili bir
    kaç bilgi daha yazayım.Sadece film izlemekde değil at yarışı veya sayızal loto gibi oyunlar içinde kullanılacak
    d smart üzerinden online oynanabilecek.Bunun için d smart hiçbir zaman kart yada modül gibi abonelikle satılmayacak
    uydu alıcısı olarak satılacak.Boşuna kart yada modül aboneliği çıkar diye beklemeyin

Gelirlerini tamamen reklamdan kazanılacak para üzerine kurdular kendileri cihaz satmıyorlar Arçelik Beko Sunny Next Goldmaster
    ve Botech firmaları aracılığı ile dağıtımını yapıyorlar.Belirli zamanlarda ekranda yazı çıkartarak hediyeler veriyorlar bu sayede
    reklamların izlenmesi sağlıyorlar kumanda üzerinden bastırdıkları tuş ilede kaçkişinin reklamları izlediğini tesbit edip
    firmalardan reklam ücreti alıyorlar

Sonuç olarak ülkede 7 milyon uydu alıcısının üzerine yeni ve ucuzda olmayan bir sistem satmaya çalışıyorlar işler kolay değil
    ne diyelim Allah Yardım etsin mevcut sistemle ve kanal sayısı ile tutunmaları bana göre çok zor ilk yapmaları gereken
    cihazın yazılımının piyasa şartlarınındaki istekleri karşılayacak şekilde düzenlenmesidir bunuda bizzat ilettim

Alanda satanda iyi araştırsın öyle karar versin sonradan pişman olmayalım
    ustam bu kadar kalite bir anlatım doğrusu ben aynı düşüncedeyim seninle
    ama ifade edemezdim serkan dostumun dediği gibi bende uzun yazı okumam
    ama öyle bir yazmışın ki okumamak ellde değil ahanda şapkamı çıkarıyom
    bu yazına çok profesyonel ce içimizi okudun smail bayiliği için baş vurmuştum
    onaylandı bakalım neler olacak ileride yazarım buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YANSIMA_38 doğru söylüyorsunuz size katılıyorum.ne diyeyim bir çok yerde rastladım ama kimse memnun degil uefa maçlarını izlemek için mecbur bırakıyorlar. evimde 2 reciever war mecbur birine yükleticem ama NextWave YE-10000XFTA olurmu acaba bu cihaza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne bileyim benim gibi bir tv müptelası bir adam digiturk e bile gerek duymamış ise bunada rağbet etmeyecektir şunu bilir şunu söylerim benim maç yayınları dışında hiçbir dijital platform anlam ifade etmez zaten film ve dizileri türkçe izlemekten keyif almam orijinal dilinde olmalı mübarek 5 tane uydu var elimde bir de emu lu cihaz oldumu zaten filmler diziler belgesel maç artı xxx yayınlar bile mevcur süper lig elinde ise reklamını yaparsın aksi takdirde türk halkının pekte dijital platform lara yatırım yapacağını düşünmüyorum valla ben uyduya devam....sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bencede tek kelime ile sansui den örnek almak lazım dimi.............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajları hızlı hızlı okumaya çalıştım ama gözüme çarpmadı aradığım....yada atladım....

Şunu merak ediyorum.. parayı verip dsmart ı aldık. şifreli kanallar için (discovery gibi) 1 yıl sonra para ödemek gerekecekmi?
    ilelebet parasız izlenebilecekmi bütün kanallar?
    Dijitürk ilk çıktığında üye olmuştum. baştan herşeyi izleyebiliyorduk...(moviemax lar falan) sonrasında paket paket bölümlendirdiler. kısıtlandı yaniii...
    buda böyle bişey olabilirmi?
    teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesajları hızlı hızlı okumaya çalıştım ama gözüme çarpmadı aradığım....yada atladım....

Şunu merak ediyorum.. parayı verip dsmart ı aldık. şifreli kanallar için (discovery gibi) 1 yıl sonra para ödemek gerekecekmi?
    ilelebet parasız izlenebilecekmi bütün kanallar?
    Dijitürk ilk çıktığında üye olmuştum. baştan herşeyi izleyebiliyorduk...(moviemax lar falan) sonrasında paket paket bölümlendirdiler. kısıtlandı yaniii...
    buda böyle bişey olabilirmi?
    teşekkürler....
    Zaten öyle olma yolunda malesef osman usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oyüzden herzaman digitürk baska büyük yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar Dsmart konusuda dahil bir çok konuda forum sitelerine bakıyorum bir dsmart hayranlığı ve yalakalığı hakim yada diğer başka marka yada platform ile ilgili yazılar var küçük bir eleştiri yaptığınız zaman hemen hepsi üstünüze saldırıyor. Şunu söyleyeyim bizde uydu anteni satışı ve montajı yapıyoruz Dsmart da satıyoruz hiçbir zaman sattığımız ürünü göklere çıkarmıyoruz çünki antipatik oluyor. Değerli arkadaşımın eleştirilerine katılmamak elden değil bunları bizlerde zaman zaman kendilerine söylüyoruz bu problemleri düzeltirseniz daha fazla satış yaparız diyoruz umarım gerekli düzeltmeleri yaparlar da alan kişiler sorun yaşamaz burada zaten amaç dsmart ı kötülemek değil eleştiri yapmak zaten böylede yapılıyor. Saygılarımla

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri