uyarılar için teşekkürler ama bende evime sokmam o cihazları elimdeki cihaz daha eski ama onlara beş basar
uyarılar için teşekkürler ama bende evime sokmam o cihazları elimdeki cihaz daha eski ama onlara beş basar
açıklama için teşekkürler... ama biliyorsunuz bu sene şampiyonlar ligi ve uefa star ve diğer kanallarda ve şifreli olacak.. nasıl lig tv için digitürk almaya mecbur bırakıldıysak aynı şey burada da geçerli. şimdi ben ne yapayım ? bu maçları evimde seyretmek istiyorum ve mecburen alıcaz.. var mı başka yolu?
arkadaşım şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını seyredemezsin ama grup maçları star da o da biss şifreleme sistemi ile şifrelenecek maçlarda.bir yerde okumuştum ama tam olarak hatırlamıyorum her maç için ayrı şifre kullanılacak fakat maçtan 1 saat önce şifreler verilecek diye.yani senin evindeki uydu alıcın biss şifreleme sistemini destskliyorsa ve internetin varsa maçları seyredersin.açıklama için teşekkürler... ama biliyorsunuz bu sene şampiyonlar ligi ve uefa star ve diğer kanallarda ve şifreli olacak.. nasıl lig tv için digitürk almaya mecbur bırakıldıysak aynı şey burada da geçerli. şimdi ben ne yapayım ? bu maçları evimde seyretmek istiyorum ve mecburen alıcaz.. var mı başka yolu?
slm
sunny 7011 dsmart paketi aldım ama bir türlü yayını izleyemiyorum ya donuk donuk geliyor yada hiç gelmiyor nedeni ne olabir. dsmart modulu başka alıcıda çalışıyor şimdiden teşekkür ederim...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri