emeğine sağlık
emeğine sağlık
ustam bu kadar kalite bir anlatım doğrusu ben aynı düşüncedeyim seninle
ama ifade edemezdim serkan dostumun dediği gibi bende uzun yazı okumam
ama öyle bir yazmışın ki okumamak ellde değil ahanda şapkamı çıkarıyom
bu yazına çok profesyonel ce içimizi okudun smail bayiliği için baş vurmuştum
onaylandı bakalım neler olacak ileride yazarım buraya![]()
YANSIMA_38 doğru söylüyorsunuz size katılıyorum.ne diyeyim bir çok yerde rastladım ama kimse memnun degil uefa maçlarını izlemek için mecbur bırakıyorlar. evimde 2 reciever war mecbur birine yükleticem ama NextWave YE-10000XFTA olurmu acaba bu cihaza
ne bileyim benim gibi bir tv müptelası bir adam digiturk e bile gerek duymamış ise bunada rağbet etmeyecektir şunu bilir şunu söylerim benim maç yayınları dışında hiçbir dijital platform anlam ifade etmez zaten film ve dizileri türkçe izlemekten keyif almam orijinal dilinde olmalı mübarek 5 tane uydu var elimde bir de emu lu cihaz oldumu zaten filmler diziler belgesel maç artı xxx yayınlar bile mevcur süper lig elinde ise reklamını yaparsın aksi takdirde türk halkının pekte dijital platform lara yatırım yapacağını düşünmüyorum valla ben uyduya devam....sulh&saygı
teşekürler arkadaşım
arkadaşlar bencede tek kelime ile sansui den örnek almak lazım dimi.............
mesajları hızlı hızlı okumaya çalıştım ama gözüme çarpmadı aradığım....yada atladım....
Şunu merak ediyorum.. parayı verip dsmart ı aldık. şifreli kanallar için (discovery gibi) 1 yıl sonra para ödemek gerekecekmi?
ilelebet parasız izlenebilecekmi bütün kanallar?
Dijitürk ilk çıktığında üye olmuştum. baştan herşeyi izleyebiliyorduk...(moviemax lar falan) sonrasında paket paket bölümlendirdiler. kısıtlandı yaniii...
buda böyle bişey olabilirmi?
teşekkürler....
oyüzden herzaman digitürk baska büyük yok
Merhaba arkadaşlar Dsmart konusuda dahil bir çok konuda forum sitelerine bakıyorum bir dsmart hayranlığı ve yalakalığı hakim yada diğer başka marka yada platform ile ilgili yazılar var küçük bir eleştiri yaptığınız zaman hemen hepsi üstünüze saldırıyor. Şunu söyleyeyim bizde uydu anteni satışı ve montajı yapıyoruz Dsmart da satıyoruz hiçbir zaman sattığımız ürünü göklere çıkarmıyoruz çünki antipatik oluyor. Değerli arkadaşımın eleştirilerine katılmamak elden değil bunları bizlerde zaman zaman kendilerine söylüyoruz bu problemleri düzeltirseniz daha fazla satış yaparız diyoruz umarım gerekli düzeltmeleri yaparlar da alan kişiler sorun yaşamaz burada zaten amaç dsmart ı kötülemek değil eleştiri yapmak zaten böylede yapılıyor. Saygılarımla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri