Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yeþilde durdular

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10 Yeþilde durdular

arkadaþlar geçen istanbuldan bana bi rem gelecekti ýþýklarda durmuþ otobüsü bekliyordum bi baktým opel marka ankara plakalý bi araç hýzla geldi yeþil ýþýk yanýyordu yeþilde beklediler 58 saniye kadar bende þaþkýn þaþkýn bakýyorum ve nihayet kýrmýzý yandý ve bunlar kýrmýzýda jet gibi geçip gittiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla benimde baþýma geldi bu iþ o zaman eskiþehirdeydim ve sürekli trafiðe çýkýyordum bi yer vardý orada hep kýrmýza ýþýða denk gelirdim yine birgün giderken oraya geldim ve en sol þeritte durdum bekliyorum kýrmýzý yanýyor diye sonra yanýmdan bi araba hýzla geçti tam kýzacaktým kýrmýzýda beklemiyor diye bi baktým yeþil yanýyo bende hemen devam ettim ama bunlarýn ki farklý bi olay yabancý bi þehirde yabancý plakalý bi araba ezbere iþ yapmasýna imkan yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

renk körüdür....renk körleri en çok yeþille kýrmýzýyý birbirine karýþtýrýr...nasýl ehliyet almýþ hayret....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ülkem de renk körü çok benim..Avrupa ülkesinin birinde kýrmýzý ýþýk ihlali yapan kiþilerin ögrenim durumunu incelemiþler ve sonuç çogunluk olarak üniversite mezunu çýkmýþ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alýntý halil07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ülkem de renk körü çok benim..Avrupa ülkesinin birinde kýrmýzý ýþýk ihlali yapan kiþilerin ögrenim durumunu incelemiþler ve sonuç çogunluk olarak üniversite mezunu çýkmýþ...
    iyide ilk mesajda verilen olayla alakasý ne bu durumun???:49: :49: :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iyide ilk mesajda verilen olayla alakasý ne bu durumun???:49: :49: :49:
    Biraz daha dikkatli okuyun bulacaksýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý halil07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Biraz daha dikkatli okuyun bulacaksýnýz.
    kusura bakmayýn bi baðlantý kuramadým...heralde bende bi anlayýþ kýtlýðý var....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

MUHTEMELEN ..ÇÜNKÝ BAG KURAMADINIZ BÝRAZ HABER SEYRETSENÝZ IÞIK ÝHLALÝ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDENLERÝ GÖRSENÝZ ANINDA BAGLANTI KURARDINIZ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mesele þu...ilk mesajda verilen durum tam bir komedi....kuvvetle muhtemelde renk körlüðü vakasý....sizin dediðiniz ise olayýn ciddi boyutu...o yüzden pek bi alakasý yok....selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri