Rüştü ve Tuncay konusunda mutlu sona adım adım yaklaşılıyor... İki oyuncunun, yönetimle yaptığı son görüşmeler olumlu geçti.
11.06.2007
Rüştü sıcak bakıyor
Dış transferde Roberto Carlos’u kadrosuna dahil eden, ancak iç transferde Deniz ve Alex’in dışındaki diğer oyuncularla henüz anlaşamayan Fenerbahçe’nin, kaleci Rüştü ve Tuncay’la yaptığı görüşmeler olumlu geçti. Barcelona’daki sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Rüştü için menaceriyle fiyat konusunda henüz anlaşma sağlanamadığı, ancak tecrübeli file bekçisinin Sarı-Lacivertli kulüpte kalmaya sıcak baktığı bildirildi. Rüştü’ye yaklaşık 700 bin Euro önerildiği, milli oyuncunun menacerinin ise kulüpten 1.2 milyon Euro istediği kaydedildi.
Tuncay özür diledi
Sezon bitiminde Avrupa’da bir kulübe transfer olmak istediğini açıklayan, ancak şu ana kadar bu konuda kesin bir sonuç alamayan Tuncay’ın da Sarı-Lacivertli takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Milli futbolcunun, menaceriyle birlikte yaptığı görüşmelerde yaşanan sıkıntılı dakikaların ardından, bu olaylara sinirlenen Aziz Yıldırım’ı arayarak, “Eğer menacerim hatalı bir tutum sergilediyse, onun adına özür dilerim” dediği öğrenildi. Tuncay’a, İngiltere’den Newcastle’ın ardından Birmingham City de talip oldu.
Yer imleri