REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: ‘Kalmak istiyorum’

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ‘Kalmak istiyorum’

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Ali Tandoğan, menacer Ali Gültiken ile görüştü.
    11.06.2007

Beşiktaş’la olan sözleşmesi sona eren ve birçok kulübün talip olduğu Ali Tandoğan, menacer Ali Gültiken ile bir görüşme yaptı. Yıldız oyuncu, “Geçen yıl, benim açımdan kayıp sezon oldu. Bu sene oynamak istiyorum. Ertuğrul Sağlam’ın adaletinden şüphem yok. Çalışıp, formamı alacağım. Ancak kulüp olarak beni düşünmüyorsanız, gelen tekliflere cevap vermek durumundayım. Her gün yeni bir talip ortaya çıkıyor” dedi. Gültiken ise, yıldız oyuncuya güvendiklerini ve takımda kalacağı sözünü verip, “İyi bir tatil yap ve hazırlan. Yeni sezonda da yanımızda olacaksın” yanıtını verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ertuğrul sağlam tandoğanı kesinlikle istemiyor....alıcısı çıkmazsa ancak kulüpte kalabilir....yolu açık olsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ertuğrul sağlam tandoğanı kesinlikle istemiyor....alıcısı çıkmazsa ancak kulüpte kalabilir....yolu açık olsun....
    bencede kardesım zorlamamak lazım daha ıyı oynayabılecegı kendını rahat hıssedecegı ve onu alacak bırsuru kulup varken % 50 sahada %50 klubede oturacagına gıtmesı daha ıyı :45: bence

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri