REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Stepanov, Kartal olmak istiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Stepanov, Kartal olmak istiyor

Trabzonspor’dan ayrılma kararı alan Milan Stepanov’un menaceri aracılığı ile Beşiktaş’a haber yolladığı bildirildi.
    11.06.2007

Trabzonspor’dan ayrılma kararı alan Milan Stepanov’un menaceri aracılığı ile Beşiktaş’a haber yolladığı bildirildi. Karadeniz temsilcisiyle sözleşmesi devam eden başarılı savunma oyuncusunun, “Takas ile bonservis sorununu aşabileceğimizi düşünüyorum. Zaten ben Beşiktaş’ta oynamaya çok sıcak bakıyorum” dediği öğrenildi. Kara Kartal’ın devre arasında da talip olup, ‘Sezon sonu görüşelim’ yanıtını aldığı Stepanov için son kararı teknik heyet verecek. Özellikle ligin ikinci yarısında geçirdiği sakatlıklar sonrasında formasını kaptıran Sırp yıldız, kulübeye demir atmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devre arasında talip olunan oyuncu stepanov değil,deportivolu fabriccio coloccini'ydi...beşiktaş yabancı kontenjanını trabzonspor'daki fayda oranı bile tartışılan bi oyuncu için kullanmayacaktır....menejeri aracılığıyla haber göndermişmi tam bilmiyorum ama beyhude bir çaba sarfetmiş.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

stephanov u bır aralar avrupadan bı takım ıstıyordu galıba sondumu atesı aceba sımdı kendı haber yolluyo:49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri