Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kar eridi, ALLAH yazısı kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kar eridi, ALLAH yazısı kaldı

Meteoroloji uzmanları sıcaklık ortalaması ve nem oranının geçen yıllara oranla arttığını, bu ısınmasının olumsuzluklarının Erciyes'teki buzulları etkilediğini kaydetti.

Kayseri’nin simgesi, kentin ardında bir yağlıboya manzara gibi duran Erciyes Dağı'nın kuzey buzulları, zaman zaman 40 derecenin üzerine çıkan sıcaklıklar yüzünden hızla erimeye başladı. Kuraklık nedeniyle kış sezonunun önemli bölümünü karsız geçiren Erciyes Dağı, şubatın sonlarına doru yağan karla eski görüntüsüne bürünmüştü.

Pistlerin dolması için suni kar makinalarının bile çalıştırıldığı Erciyes'in 3 bin 916 metrelik zirvesinden 3 bin 400 metredeki Şeytanderesi'ne kadar inen bölümde yer alan kar ve Hacılar sütdonduran kesimindeki buzullar, sıcağın etkisiyle uzun yıllardır ilk kez bu kadar çok miktarda eridi.

Temmuz ayının ortalarına gelinmeden, ağustos sıcakları yaşanmadan Erciyes’in zirvesindeki kar ve buzulların erimesi, küresel ısınmaya bağlandı. Meteroloji uzmanları “Kış sezonunda Erciyes Dağı yeterli yağış alamadı. O nedenle ne pistler, ne de zirvenin altındaki buzullar yeterince kar alamadı. Kayseri’de uzun yıllar ortalamasına ve geçtiğimiz yıllara göre artış gösteren hava sıcaklıkları ve nem de bu erimeyi hızlandırdı'' açıklamasını yaptı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rabbİm Nelere Kadİr GÖrÜyorsunuz DeĞİlmİ
    MaŞallah MaŞallah
    Selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH insanlara kendinin ne kadar büyük oldunu gösteriyor her şey benim diyor kimse dünyayı sahiplenemez ama bazıları dünyada kalıcı olacagını sanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tavlusun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH insanlara kendinin ne kadar büyük oldunu gösteriyor her şey benim diyor kimse dünyayı sahiplenemez ama bazıları dünyada kalıcı olacagını sanıyor
    her yaşayan her nefis ölümü tadacaktır
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk gordugumuzde duygulaniyoruz ama daha sonra hiç ölmeyecekmişiz gibi davranıyoruz herşeyin sahibi yalnızca odur donuş onadır
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım icin teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel paylaşım konuyu foruma taşıdığın için eline sağlık olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek kelime Muhteşem mucize aramaya gerek yok her yerde var paylaşım için teşekkür ederim .
    Konu ievsan tarafından (15-07-2007 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 22 Haziran da ben kayseriye gitmiş idim bu ALLAH ismini bizzat kendi gözlerimle gördüm Cenab-ı ALLAH nelere kadir görmesini bilene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri