Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Maçlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Maçlar

Arkadaşlar galatasarayın beşiktaşın ve fenerbahçenin avrupa ve özel maçların yayın hakkını alan d-smart bu maçları hangi kanalında ve şifrelimi olacağı konusunda bilgisi olan var mı?

Not:maçlar hakkında kanallarda reklam geçiyor ama hangi kanaldan yayınlayacağını söylemiyor.

Bence reklam gelirini düşünürse kanald den şifresiz yayınlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inslllh yaa . bide avrupa maclarıda sifreli olursa ,,, ooooo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belli bir abone sayısına ulaştığında D SPOR üzeirnden şifreli olarak verilecek D smart cihazı alanlar şu an için herhangi bir ücret ödemeden izleyebiliyor fakat ileri ki dönemlerde ne olur bilinmez benim şahsi görüşüm süperlig ihalesini kazanırsa o zaman paralı yayına geçebilir izle öde kontörlü sistem ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    belli bir abone sayısına ulaştığında D SPOR üzeirnden şifreli olarak verilecek D smart cihazı alanlar şu an için herhangi bir ücret ödemeden izleyebiliyor fakat ileri ki dönemlerde ne olur bilinmez benim şahsi görüşüm süperlig ihalesini kazanırsa o zaman paralı yayına geçebilir izle öde kontörlü sistem ...
    umarım kazanır rekabet olsun Türkiyede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben d smartın başarılı olmasını çok istiyorum.çünkü digitürk insanları bence sömürüyor.normal tel antenle seyredilebilen bir sürü kanalı para alarak seyrettiriyor.bu sömürü değilde nedirki.hiçbir zaman bir piyasada tek başına kalmak iyi değildir.piyasa şartlarını hep kendine göre koyarlar.rekabet olan piyasada her zaman tüketici kazanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sabo1978 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben d smartın başarılı olmasını çok istiyorum.çünkü digitürk insanları bence sömürüyor.normal tel antenle seyredilebilen bir sürü kanalı para alarak seyrettiriyor.bu sömürü değilde nedirki.hiçbir zaman bir piyasada tek başına kalmak iyi değildir.piyasa şartlarını hep kendine göre koyarlar.rekabet olan piyasada her zaman tüketici kazanır.
    madalyonun bide öbür tarafından bakın...d-smart ta aynı şeyi yapacak..normal uydu anteniyle canımın istediğini seyretmek varken niye d-smart yada digiturk gibi paket programlara kısıtlı kalayım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bizde rekabeti isteriz şimdi dsmart avrupa maçların şifreli veriyor diyelim. Digitürkte süprlig maçlarını veriyor diyelim peki biz tüketiciler bu platformlardan hangisini alıp izleyeceğiz. yine her zamanki gibi tüketici yanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyisi hiçbirine kendinizi yoldurmayın ok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta herkes kendi bütçesine göre hareket edecek ona göre karar vercek.sonuçta bu kanalları bugün adamlar yayınlıyorlar yarın yayınlayacağız diyorlar.böyle birşey yapmadan ,yapmışlar gibi yargılamayalım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri