Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: bravo hepinizi alkışlıyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bravo hepinizi alkışlıyorum

Konu Simba tarafından (09-06-2007 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırdır dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

espiri yapmak istedi herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    espiri yapmak istedi herhalde
    baya güzel espiriydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir önceki konum alalelacele silinmiş.silen arkadaş gerekçesini de yazarsa fena olmaz.küfür yok hakaret yok.hiçbir şey yok.sadece adminlere ufaka bir eleştri var.demek ki adminler her şeyi sınırsız eleştirebilir ama biz kullanıcılar asla.bu düşünceye karşı verilebilecek en güzel cevap yukarıdadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cosby Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir önceki konum alalelacele silinmiş.silen arkadaş gerekçesini de yazarsa fena olmaz.küfür yok hakaret yok.hiçbir şey yok.sadece adminlere ufaka bir eleştri var.demek ki adminler her şeyi sınırsız eleştirebilir ama biz kullanıcılar asla.bu düşünceye karşı verilebilecek en güzel cevap yukarıdadır.
    ne konuda eleştirmiştiniz :49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cosby Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle silindi dediğiniz konu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burda eğer arama zahmetinde bulunsaydınız silinmediğini görürdünüz..

Zannetiğiniz gibi adminler eleştiriye açık olmasaydı böyle Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bir bölüm açılmasına gerek görülmezdi.. ama unutmayın hiç bir eleştiri sınırsız değildir..!

Sizin şu açtığınız konu yöneticileri eleştiri içinse yine yalnış yere ve yalnış konu açmışsınız..Bu bir eleştiri değil dalga geçmektir bu tür açılan konular mazaret göstermeden silinir..

KONU KAPANMIŞTIR...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart'a karşı site yöneticilerin tutumu hakkında.geniş bilgiyi silen yönetici arkadaştan alabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart'a karşı site yöneticilerin tutumu hakkında.geniş bilgiyi silen yönetici arkadaştan alabilirsiniz.
    isteyen ligi isteyen smartı isteyende normal uyduyu izler kimse neden bunu izliyorsunda neden bunu izlemiyorsun demez
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu özgür ege tarafında sorunlar ve öneriler bölümüne taşınmış.ama bilgi sahibi olasınız diye buraya da ilave ediyorum.yönetici arkadaşın uyarısı tarafımdan anlaşılmıştır.saygılar.

tüm yöneticiler el ele vermiş hiç erinmeden D SMART'ı karalama kampanyası başlatmışlar sanki.sağda solda ne kadar olumsuz yorum varsa toparlanıp burada sunulmuş.Excalibur arkadaşın emeğine saygı duyuyorum.ama bir de digitürk hakkında döküman hazırlasada biraz da o konuda faydalansak kendisinden.ben kullanıcı olarak söylüyorum yazılım kötü.ilk çıktığında daha kötüydü.bir takım değişiklikler oldu.bu devamının da geleceği anlamı taşır benim için.firmanın sunduğu paket hakkında iyi kötü yorum yapmayacağım bundan sonra bu tercih meselesi sonuçta.bana uygun geldi kullanıyorum.bir başkasının hoşuna gitmeyebilir.bunlar önemli şeyler değil.bence önemli olan site yöneticilerinin tutumudur.daha önce normal receiver kullanıcısı iken yazılımlar konusunda ve kullanıcıların cihazları ile ilgili karşılaştıkları sorunlara yönetici üstatların oldukça yardımcı oldukları kesindir.(bu forumdaki adminler dahil)ve zaman zaman firmalarıda cihazlardaki sıkıntılar konusunda ve yazılım desteği konusunda uyardıkları doğrudur.bu benim gözlemim.bu insanlar yurdum insanına bu manada çok yardımcı olmuş insanlardır.her zaman için bunu savundum ve savunmaya devam ediyorum.Ancak ilk defa bir konu da (D SMART)mevcut hizmeti ileriye götürme ve cihazdaki yazılım sorunlarını giderme anlamında çalışma ve kullanıcıya yardımcı olmak ilkesinin çalışmadığını görüyorum.mutlaka bir sebebi olmalı.çünkü neticede bu arkadaşlar ADMİN.dijital dünya hakkında bizler bir biliyorsak bu arkadaşlar on biliyor.ancak bu tutum gerçekten kabak tadı vermeye başladı.ben bir d smart kullanıcısıyım.bu forumu burada bazı bilgileri paylaşmak için ve paylaşan diğer arkadaşların bilgilerinden faydalanmak için kullanıyorum.ama her iki mesajdan biri cihazı yerin dibine sokma anlamında şeyler.mutlaka bu eleştrilerde olacak ama konu başlığı d smart kullanıcılarına hizmet ettiğine göre bunların daha farklı bir yerde dile getirilmesi gerekir diye düşünüyorum.bırakın kullanıcılar olarak değerlendirmemizi bizler yapalım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri