REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: New firmwares Universals for Kaonteam Spanish

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yxsdf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımların boyutunun küçük olmasının geri dönüşle bir alakası yoktur. Yazılımlar sıkıştırılmış olarak verilmiştir. Şu an için deneme şansım yok. Ama en kısa sürede deneyip bildireceğim...

Bu yazılımlar zaten TPS vs. açtığı için verilmedi. Sadece İspanyollar biz bir şeyler yapıyoruz demek için verdiler bu yazılımı. Ama yakında destek vermeye başlarlar tahminim...

Saygılarımla
    arkadaşlar dönuşum yaptım ama biraz zahmetli ilk önce vereceğim dönuşum yazılımını kup 230,a alıyorsunuz kılevyeden boşluk basıyorsunuz cıhazı acıyorsunuz tabiki error veriyor com 1 off yazıyor kupu kapatmadan yukarda
    port kapandı tıklayın ve klavyeden boşluk tekrar basın cıhazı acın yukleme başlayacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı yxsdf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır etmiyor. Yazılımlarda Modül desteği yok. CI yuvası olsa bile çalışmaz. Verdikleri iki farklı yazılım var. Normal boardlar için ve C boardlar için. Normal board için olan yazılım HW fark etmeden tüm normal boardlara, C board için olan yazılımda HW fark etmeden tüm C boardlara yüklenebiliyor. Kısaca HW ye göre yazılım yükleme derdi yok. Ortak yazılım gibi birşey...
    Saygılarımla, umarım açıklayıcı olmuştır
    tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkakaşlar eski yazılıma geri dönüşte ben hiç sorun yaşamadım. Normal yazılım yükler gibi kup230da mühendis modda yükledim. Sorun olmadı. bilginize...
    Saygılarımla...
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

VIVA LA ALAHAMBRA Y TURQUIA, por sus paisajes, Ole, ahí.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emu menüsüne giriş sarı-menü tuşu ayrıca kanal geçişleri de bayağı hızlı
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımlarda tps olcakmıymiş bilgisi olan varmı acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bu yazılımı yükledim fakat kanalları bulmuyor kanalları pc'den attığımda no av yazıyor nedenini bilen varmı.cihazım sunny 1030 12.03.a5 den modülü iptal edip dönüşüm yaptığım 12.01.a5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar dönuşum yaptım ama biraz zahmetli ilk önce vereceğim dönuşum yazılımını kup 230,a alıyorsunuz kılevyeden boşluk basıyorsunuz cıhazı acıyorsunuz tabiki error veriyor com 1 off yazıyor kupu kapatmadan yukarda
    port kapandı tıklayın ve klavyeden boşluk tekrar basın cıhazı acın yukleme başlayacaktır
    dönüşüm için her hangi bir yazılım oluyor illaki bu yazılımlar olması gerekmiyor
    bu yazılımlarda sıkıştırılmamış yazılımlar yani boyutu 1.048.649 bayt
    Konu SUNNY tarafından (13-06-2007 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı milixx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. y Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. y Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bye.
    yazılım yüklendiği zaman resimde görüldüğü gibi . sw değişiyor mu............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı best1971 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılım yüklendiği zaman resimde görüldüğü gibi . sw değişiyor mu............
    Evet görünüm o şekilde oluyor...
    www.yxsdf.info © 2010

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri