REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: New firmwares Universals for Kaonteam Spanish

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılım daha evvel vardı 12 00 a1 olaraktı yanılmıyorsam ama çalışmamıştı cihazın ekran kararmıştu ama isayuksel sordum neden diye yüklemeyin dedi bak şimdi uyarlamışlar iyi olmuş güzel menü en azından değişiklik oldu tps olmasada olur d+ var yeter yapan arkadaşlara teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler
    Konu ZİRVE tarafından (16-06-2007 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar türkçesi olacakmı bu yazılımların ? saygılar
    Konu ZİRVE tarafından (16-06-2007 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Menusu cok şık bir yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZİRVE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar türkçesi olacakmı bu yazılımların ? saygılar
    Şuan için mümkün değil belki yazılım yerine oturunca ispanyollar tarafından dil seçenekleri eklenir bekleyip göreceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu yazılımı 10.40.65 hwye sahip cihazlara atabilirmiyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KAON-TR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şuan için mümkün değil belki yazılım yerine oturunca ispanyollar tarafından dil seçenekleri eklenir bekleyip göreceğiz
    Teşekurler hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fazladan bir kanal açmadığına göre ve türkce olmadığına göre niye bu yazılımlarla uğraşıyoruz anlam veremedim. Madem çalışıyorlar bir yazılım üzerinde o zaman kulanıcılara faydalı bir şey le karşımıza çıksınlar .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı joschantalya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fazladan bir kanal açmadığına göre ve türkce olmadığına göre niye bu yazılımlarla uğraşıyoruz anlam veremedim. Madem çalışıyorlar bir yazılım üzerinde o zaman kulanıcılara faydalı bir şey le karşımıza çıksınlar .
    bu menü daha önce hiç verilmedi adamlar kendileri bir şeyler yapabildiklerini ve yapabileceklerini göstermişler menüye özel kendileri için ayrı menü bile koymuşlar reklam için
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.01.A5 Hw li makineye yeni yazılımı yükledim fakat daha sonra hiç bir yazılıma dönüşüm yapamıyorum.Kuru kafa yükledim gene olmadı.Hatta tekrardan yeni yazılımı yüklerken bile hata veriyor. Out of memory hatası veriyor.. Yardım ederseniz sevinirim.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri