Fazladan bir kanal açmadığına göre ve türkce olmadığına göre niye bu yazılımlarla uğraşıyoruz anlam veremedim. Madem çalışıyorlar bir yazılım üzerinde o zaman kulanıcılara faydalı bir şey le karşımıza çıksınlar .
Fazladan bir kanal açmadığına göre ve türkce olmadığına göre niye bu yazılımlarla uğraşıyoruz anlam veremedim. Madem çalışıyorlar bir yazılım üzerinde o zaman kulanıcılara faydalı bir şey le karşımıza çıksınlar .
bu menü daha önce hiç verilmedi adamlar kendileri bir şeyler yapabildiklerini ve yapabileceklerini göstermişler menüye özel kendileri için ayrı menü bile koymuşlar reklam içinFazladan bir kanal açmadığına göre ve türkce olmadığına göre niye bu yazılımlarla uğraşıyoruz anlam veremedim. Madem çalışıyorlar bir yazılım üzerinde o zaman kulanıcılara faydalı bir şey le karşımıza çıksınlar .
Dreambox 8000 HD PVR
menü güzel arkadaşım daha ne olsun hayatta değişiklik her zaman lazım değilmiFazladan bir kanal açmadığına göre ve türkce olmadığına göre niye bu yazılımlarla uğraşıyoruz anlam veremedim. Madem çalışıyorlar bir yazılım üzerinde o zaman kulanıcılara faydalı bir şey le karşımıza çıksınlar .
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri