REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
46 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: New firmwares Universals for Kaonteam Spanish

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fazladan bir kanal açmadığına göre ve türkce olmadığına göre niye bu yazılımlarla uğraşıyoruz anlam veremedim. Madem çalışıyorlar bir yazılım üzerinde o zaman kulanıcılara faydalı bir şey le karşımıza çıksınlar .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı joschantalya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fazladan bir kanal açmadığına göre ve türkce olmadığına göre niye bu yazılımlarla uğraşıyoruz anlam veremedim. Madem çalışıyorlar bir yazılım üzerinde o zaman kulanıcılara faydalı bir şey le karşımıza çıksınlar .
    bu menü daha önce hiç verilmedi adamlar kendileri bir şeyler yapabildiklerini ve yapabileceklerini göstermişler menüye özel kendileri için ayrı menü bile koymuşlar reklam için
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı joschantalya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    menü güzel arkadaşım daha ne olsun hayatta değişiklik her zaman lazım değilmi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri