REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
46 sonuçtan 41 ile 46 arası

Konu: New firmwares Universals for Kaonteam Spanish

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı devil_inside Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12.01.A5 Hw li makineye yeni yazılımı yükledim fakat daha sonra hiç bir yazılıma dönüşüm yapamıyorum.Kuru kafa yükledim gene olmadı.Hatta tekrardan yeni yazılımı yüklerken bile hata veriyor. Out of memory hatası veriyor.. Yardım ederseniz sevinirim.
    kup 230 veya 250 açın normal sunny yazılımı seçin loaderin altındaki boşluğa tıklayın 12345 yazın cihazı açın yükleme başlayacaktır
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı joschantalya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fazladan bir kanal açmadığına göre ve türkce olmadığına göre niye bu yazılımlarla uğraşıyoruz anlam veremedim. Madem çalışıyorlar bir yazılım üzerinde o zaman kulanıcılara faydalı bir şey le karşımıza çıksınlar .
    menü güzel arkadaşım daha ne olsun hayatta değişiklik her zaman lazım değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar dönuşum yaptım ama biraz zahmetli ilk önce vereceğim dönuşum yazılımını kup 230,a alıyorsunuz kılevyeden boşluk basıyorsunuz cıhazı acıyorsunuz tabiki error veriyor com 1 off yazıyor kupu kapatmadan yukarda
    port kapandı tıklayın ve klavyeden boşluk tekrar basın cıhazı acın yukleme başlayacaktır
    tekrar eski yazılımı nasıl yükleyeceğim söylediğinizi yaptım bi türlü olmuyorrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımları sunny 9085 ten kaon e 620 ye dönen 1A00A5 lere yükleyebiliyormuyuz
    ve hangi kanallar açıyo şu anda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adalardan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımları sunny 9085 ten kaon e 620 ye dönen 1A00A5 lere yükleyebiliyormuyuz
    ve hangi kanallar açıyo şu anda
    Hayır yuklenmez arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal olsun , ne diyelim Adamlar uğraşmışlar yapmışlar ! Elllerinize Sağlık KaonTeam Esp

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri