Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 30300 sky yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 30300 sky yardım

30300 sky cihazım calışıyordu kapattım actıgımda sinyal yok yazıyor
    fakat % 75 80 SİNYAL CEKTİGİ görülüyor
    kanalları tek tek geziyor görüntü yok
    yeni yazılım attım
    aynı orjinal yazılımı yükledim aynı neyapmam gerekiyor ustalar yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

once baglantıları kontrol et lnb anten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş modülünü güncelle bakalım. Genellikle bu tür hatalar modül yazılımını tekrar yükleyince çözülüyor. Kolay gelsin.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş birde fabrika ayarlarını geri yükle öyle dene daha önce buna benzer bir olay benimde başıma gelmişti fabrika ayarlarını geri yükledim herhangi bir sorun kalmadı .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm söylenenleri yaptım olmadı bir arkadas ögrendigime göre iki tane direnc degismsi gerek dedi fakat hangi direcler oldugunu oda bilmiyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı spil45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tüm söylenenleri yaptım olmadı bir arkadas ögrendigime göre iki tane direnc degismsi gerek dedi fakat hangi direcler oldugunu oda bilmiyor
    o cihazların garantisi devam ediyor manisa merkezde servise müracat ediniz konu teknikdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam yardımcı olursan sevinirim bende tv tamircisiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

engin kardeş sagol teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yukarıda belirtilen yani 30300 sky siyal var görüntü yok arıza bendede var yapılması gerekenleri yapmama rağmen arıza giderilemedi.yardımcı olurmusunuz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gumus-45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yukarıda belirtilen yani 30300 sky siyal var görüntü yok arıza bendede var yapılması gerekenleri yapmama rağmen arıza giderilemedi.yardımcı olurmusunuz
    arkadaşlar cihazın modül güncellemesini yapmadan önce cihaza orjinal emusuz yazılım atın

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri