REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Flaş Flaş Flaş PKK ateşkes ilan etti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Flaş Flaş Flaş PKK ateşkes ilan etti

PKK Türkiye hedeflerine olan saldırıları durdurduğunu fakat saldırı karşısında kendilerini koruyacaklarını açıkladı." AP haber ajansının 'acil' koduyla verdiği haber şöyle:

AP haber ajansının 'acil' koduyla verdiği habere göre, terör örgütü PKK ateşkes ilan ettiğini duyurdu.

Belçika merkezli bir Kürt haber ajansı olan Fırat'ın açıklamasını yayınlayan AP haberi şu ifadelerle geçti: 'PKK Türkiye hedeflerine olan saldırıları durdurduğunu fakat saldırı karşısında kendilerini koruyacaklarını söyledi. Fırat haber ajansında yayınlanan açıklamada şu sözler yer aldı: 'Kendimizi korumak dışında saldırıları sürdürmeyeceğiz'.

KAYNAK: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim oluyor bunlar ya ateşkes falan..azımı bozacam ama yeri burası değil..üç kuruşluk millet bize ateşkes ilan ediyor..allah topunun b..versin bu ülkeyi bölmeye çalışan grupların...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu lafları bu itlere söyletenlere lanet olsun. Bu kadar kişiliksiz bir dış politika olamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sözde bir ateşkes olmuş
    bunlar bu kelimeleri söyleyerek kendi gruplarını ön plana çıkarıyorlar
    yani kısacası bir nevi reklam ve uyarı niteliğinde
    ama türk milleti her zaman odugu gibi bu güçlüğüde aşacaktır
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yakında askere gidecem dileğim vatanım için milletim için bayrağımız için kanımın son damlasına kadar bu şerefsizlere bu itlere bu vatanın ekmeğini yiyip hainlik edenlere kurşun sıkmak olcaktır topunun ALLAH belasını versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı laykın27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende yakında askere gidecem dileğim vatanım için milletim için bayrağımız için kanımın son damlasına kadar bu şerefsizlere bu itlere bu vatanın ekmeğini yiyip hainlik edenlere kurşun sıkmak olcaktır topunun ALLAH belasını versin
    Allah yolunu açık etsin utandırmasın inşallah.Selametle git selametle gel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tırstılar tabi 22 temmuzdaki seçimin sonucundan....o it soyları kim oluyoda ateşkes ilan ediyo..hiç merak etmesinler..evel allah 22 temmuzdan sonra kafalarına demir yumruk inecek....ben halkımızın duyarlı davranarak kime oy atması gerektiğine kanaat getireceğine inanıyorum...selametle....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyenin sınırlara yolladığı büyük askeri ordu yüzünden rahat hareket edemedikleri için zaman kazanmak için böyle bir sey acıklandıgını ögrendim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu şerefsizlerin ismini bile agzımıza almaya deymezler sadece kendi reklamlarını yapıyorlar inşallah bunlarında kökü kazınacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanmayın bu kahpelere

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri