Yazıklar olsun bunlara ve bunlara destek verenlere.
Teşekkur: 0
Yazıklar olsun bunlara ve bunlara destek verenlere.
Konu Hakan Gül tarafından (12-06-2007 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazım hatası
biz daha önce de bunları duyduk kim bunlar da bizle ateşkes ilan ediyorlar anlamadım
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
Sonuçta sadece satılmış ruhlar,bozuk asalet ürünleri ve hain beyinlerden oluşan bir yaratık sürüsü
Ateş kesse ne olur kesmese ne olur
Saddam tepelerine bomba attıgında bizim vicdanımıza sıgındıklarını kendilerine aş ekmek yatacak yer verdiğimizi çok çabuk unuttular.
Eninde sonunda Türk Milletinin ayakları altında böcek gibi ezileceklerdir
Türk Milletinin sabrını taşırmak kimse için pek hayırlı sonuçlar getirmez
Tarih bu milletin sabırını taşıranların sonunun ne oldugunu yazar
sayın hogan01 siz ne demek istiyonuz daha açık yazarmısınız?
arkadaşım eraybal arkadaşımız açık ve net olarak bize ateşkes ilan edenlere cevap vermiş
Fakat hegelmahmut garip bir biçimde olayı etnik ırkçılıga çevirebilmek için konu içinden olmayan kelimeleri türetip konuyu saptımaya çalıştıgını anlatmak istedim onun içinde bu kelime oyunlarına düşmememiz gerektiğini anlatmaya çalıştım
Saygılar
o zaman millet diye yazmasın bir grup hayvan desin şimdiye kadar 3 kuruşluk millet diye söyleyeni hiç duymadım. ilk defa burda duyuyorum. duyan var sa birisi bana söylesin evel allah türkiyle kürtdüyle kurtuluş savaşında kahramança çıktı bu beladan da çıkarız. Bir guruba millet denmez.
mahmut kardeş bakınız milletce herkesin sinirleri gergin millet kelimesinin yanında etnik ırk kelimesi kullanılmamış ben görmedim terör örgütüne ister millet deyin ister gurup ordaki sözcüklerde etnik hedef yoktur dikkatinizi çekerim
son terör olaylarından hepimiz rahatsızız üzgünüz içiniz rahat olsun arkadaşımız sizin algladıgınız gibi cümle kurmamıştır bundan eminim hepimiz kardeşiz ben nekadar türksem okadar da kürtdüm çünki bu ülkeyi seviyorum
ve türklügümden kürtlügümden kürt kardeşlerimde türk kardeşlerimlede bu ülkenin bireyi olarak gurur duyarım lanet olsun bu teröre bizi bize düşürmek isteyenlere..
TERÖRÜN DİNİ MİLLİYETİ MİLLETİ YOKTUR
saygılar![]()
Konu ertex74 tarafından (13-06-2007 Saat 02:16 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri