REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Flaş Flaş Flaş PKK ateşkes ilan etti

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hegelmahmut Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o zaman millet diye yazmasın bir grup hayvan desin şimdiye kadar 3 kuruşluk millet diye söyleyeni hiç duymadım. ilk defa burda duyuyorum. duyan var sa birisi bana söylesin evel allah türkiyle kürtdüyle kurtuluş savaşında kahramança çıktı bu beladan da çıkarız. Bir guruba millet denmez.
    mahmut kardeş bakınız milletce herkesin sinirleri gergin millet kelimesinin yanında etnik ırk kelimesi kullanılmamış ben görmedim terör örgütüne ister millet deyin ister gurup ordaki sözcüklerde etnik hedef yoktur dikkatinizi çekerim
    son terör olaylarından hepimiz rahatsızız üzgünüz içiniz rahat olsun arkadaşımız sizin algladıgınız gibi cümle kurmamıştır bundan eminim hepimiz kardeşiz ben nekadar türksem okadar da kürtdüm çünki bu ülkeyi seviyorum
    ve türklügümden kürtlügümden kürt kardeşlerimde türk kardeşlerimlede bu ülkenin bireyi olarak gurur duyarım lanet olsun bu teröre bizi bize düşürmek isteyenlere..

TERÖRÜN DİNİ MİLLİYETİ MİLLETİ YOKTUR
    saygılar
    Konu ertex74 tarafından (13-06-2007 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri