Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Flaþ Flaþ Flaþ PKK ateþkes ilan etti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Flaþ Flaþ Flaþ PKK ateþkes ilan etti

PKK Türkiye hedeflerine olan saldýrýlarý durdurduðunu fakat saldýrý karþýsýnda kendilerini koruyacaklarýný açýkladý." AP haber ajansýnýn 'acil' koduyla verdiði haber þöyle:

AP haber ajansýnýn 'acil' koduyla verdiði habere göre, terör örgütü PKK ateþkes ilan ettiðini duyurdu.

Belçika merkezli bir Kürt haber ajansý olan Fýrat'ýn açýklamasýný yayýnlayan AP haberi þu ifadelerle geçti: 'PKK Türkiye hedeflerine olan saldýrýlarý durdurduðunu fakat saldýrý karþýsýnda kendilerini koruyacaklarýný söyledi. Fýrat haber ajansýnda yayýnlanan açýklamada þu sözler yer aldý: 'Kendimizi korumak dýþýnda saldýrýlarý sürdürmeyeceðiz'.

KAYNAK: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kim oluyor bunlar ya ateþkes falan..azýmý bozacam ama yeri burasý deðil..üç kuruþluk millet bize ateþkes ilan ediyor..allah topunun b..versin bu ülkeyi bölmeye çalýþan gruplarýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu laflarý bu itlere söyletenlere lanet olsun. Bu kadar kiþiliksiz bir dýþ politika olamaz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sözde bir ateþkes olmuþ
    bunlar bu kelimeleri söyleyerek kendi gruplarýný ön plana çýkarýyorlar
    yani kýsacasý bir nevi reklam ve uyarý niteliðinde
    ama türk milleti her zaman odugu gibi bu güçlüðüde aþacaktýr
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende yakýnda askere gidecem dileðim vataným için milletim için bayraðýmýz için kanýmýn son damlasýna kadar bu þerefsizlere bu itlere bu vatanýn ekmeðini yiyip hainlik edenlere kurþun sýkmak olcaktýr topunun ALLAH belasýný versin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý laykýn27 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende yakýnda askere gidecem dileðim vataným için milletim için bayraðýmýz için kanýmýn son damlasýna kadar bu þerefsizlere bu itlere bu vatanýn ekmeðini yiyip hainlik edenlere kurþun sýkmak olcaktýr topunun ALLAH belasýný versin
    Allah yolunu açýk etsin utandýrmasýn inþallah.Selametle git selametle gel

Kullanýcý Bilgi Menüsü

týrstýlar tabi 22 temmuzdaki seçimin sonucundan....o it soylarý kim oluyoda ateþkes ilan ediyo..hiç merak etmesinler..evel allah 22 temmuzdan sonra kafalarýna demir yumruk inecek....ben halkýmýzýn duyarlý davranarak kime oy atmasý gerektiðine kanaat getireceðine inanýyorum...selametle....

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiyenin sýnýrlara yolladýðý büyük askeri ordu yüzünden rahat hareket edemedikleri için zaman kazanmak için böyle bir sey acýklandýgýný ögrendim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu þerefsizlerin ismini bile agzýmýza almaya deymezler sadece kendi reklamlarýný yapýyorlar inþallah bunlarýnda kökü kazýnacaktýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inanmayýn bu kahpelere

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri