REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: bilgisayarı kapatırken çıkan 3 küçük kutu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs bilgisayarı kapatırken çıkan 3 küçük kutu

ya benim b.sayar eskiden kapanırken kapat, yeniden başlat ,bekleme diye 3 küçük kutu çıkyodu şimdi ise onun yerine başka bi şeyle rçıkıyo işte böyle bilgisayarımı eski haline nasıl döndürebi,lirim lütfen bi yardım hakkat çok uyuz oldum ben buna yaaaaaaa aşağıdaki resim gibi çıkıyo çok uyz oldum bu işe kafayı yiycem bi yardım edin lütfen ya

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım Başlattan tüm proğramlara gir buradan donatılara gel oradan sistem araçlarına gel buradanda sistem geri yüklemeye tıkla oradan bilgisayarının düzgün çalıştığı bir tarihi seç ve sistemi geri yükle sorunun çözülecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım Başlattan tüm proğramlara gir buradan donatılara gel oradan sistem araçlarına gel buradanda sistem geri yüklemeye tıkla oradan bilgisayarının düzgün çalıştığı bir tarihi seç ve sistemi geri yükle sorunun çözülecektir.
    bendede öyle olmuştu sistemi geri yukledim olmamıştı virüs yemiş büyük ihtimal
    arkadaş bi denesin denemekte yarar vardır :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zaferpek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya benim b.sayar eskiden kapanırken kapat, yeniden başlat ,bekleme diye 3 küçük kutu çıkyodu şimdi ise onun yerine başka bi şeyle rçıkıyo işte böyle bilgisayarımı eski haline nasıl döndürebi,lirim lütfen bi yardım hakkat çok uyuz oldum ben buna yaaaaaaa aşağıdaki resim gibi çıkıyo çok uyz oldum bu işe kafayı yiycem bi yardım edin lütfen ya

14. mesaja bakın.doğrusu orda
    Konu pencere77 tarafından (16-06-2007 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zaferpek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Aynı sorun bendede var birde acılırken enterle acılıyor benimde hiçbirşey yapmadan degişti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ctrl+alt+del tuşlarına hızlı bir şekilde aynı anda çift tıkla değişmesi lazım.

değişmezse o ekrandayken esc tuşuna bas öyle dene.
    iki yoldan biri olması lazım
    Bu yontemlede olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Allah çok ilginç:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar o sorun bendede vardı yeniden yükledim düzeldi sistemi geri yüklemekle düzelmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeniden format atman lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1bu resimdeki bi hata değil.Bilgisayarına .netframework programı kurdugunda açılış-kapanış ekranın otomatikman bu şekile dönüyor.Bazı uygulamalar .netframework programı isterler,sende bunu kurmuşsundur bilgisayarına o yuzdenbu şekile dönmüştür.Bilgisayarında herhangi bir prblem yok,merak etme..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri