Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: bilgisayarı kapatırken çıkan 3 küçük kutu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1. Bazı donanımlar Windows’ un hızlı oturum kapatma seçeneği ile uyum sağlamaz. Buda Windows’ ta kapatma problemlerine neden olabiliyor. Hızlı oturum kapatma özelliğini kapatmak için şu yolu izleyin. Başlat\Çalıştır\msconfig yazıp enter’ a basın. Sistem Yapılandırma Hizmet Programı açılacaktır. Genel basamağındaki Gelişmiş tuşuna basın. Ekranda belirecek diyalog kutusundaki “Hızlı oturum kapatma özelliğini devre dışı bırak” seçeneğini işaretleyin ve enter’ a basın.
    2. Eğer Windows’ un kapanış sesi bozuk veya kayıp ise Windows düzgün biçimde kapanmayabilir. Kapanış sesini kapatmak için Başlat\Ayarlar\Denetim Masası yolunu izleyin. Denetim Masasından Ses simgesine tıklayın. Windows’ tan çık olayını seçin. Ad bölümündeki açılır menüden “Yok” seçeneğini seçin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kısımda gelişmiş varmıki kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zaferpek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya benim b.sayar eskiden kapanırken kapat, yeniden başlat ,bekleme diye 3 küçük kutu çıkyodu şimdi ise onun yerine başka bi şeyle rçıkıyo işte böyle bilgisayarımı eski haline nasıl döndürebi,lirim lütfen bi yardım hakkat çok uyuz oldum ben buna yaaaaaaa aşağıdaki resim gibi çıkıyo çok uyz oldum bu işe kafayı yiycem bi yardım edin lütfen ya

:45: :45: :45:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaş senin makinanın oturum açıp kapatma şekli değişmiş.bunu yapman için denetim masası kullanıcı hesapları ordanda kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştire tıkladıktan sonra önüne gelen iki kutucuğu işaretleyip uygula seçenekleri yazan yere tıklarsan sorun düzelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı Baki TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaş senin makinanın oturum açıp kapatma şekli değişmiş.bunu yapman için denetim masası kullanıcı hesapları ordanda kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştire tıkladıktan sonra önüne gelen iki kutucuğu işaretleyip uygula seçenekleri yazan yere tıklarsan sorun düzelir...
    Baki Türkoğlu adlı arkadaşın dediği gibi denetim masası-kullanıcı hesapları-kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştiri tıkla-karşılama ekranı kullan yerine tik işareti koy.düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar soğ olun oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baki Türkoğlu adlı arkadaşın dediği gibi denetim masası-kullanıcı hesapları-kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştiri tıkla-karşılama ekranı kullan yerine tik işareti koy.düzelir
    Ben yapıyorum dediginiz işlemleri yalnız şöyle bir yer cıkıyor tık koyamayacagım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sitting Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar soğ olun oldu
    bizimlede paylaşırmısın nasıl oldu :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bizede anlatırmısın nasıl düzeldi sistemi gerimi yükledin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet bizede anlatırmısın nasıl düzeldi sistemi gerimi yükledin
    Sistem geri yuklensede düzelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[/QUOTE]

arkadaşım bu olay bendede oldu ben çözümü böyle yaptım (ağ bağlantıları-özellikler orada netware istemcisi var onu kaldır veya devre dışı bırak o kadar)

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri