Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bebek Nasil Yapilır... :) ::

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nasil bebek yapilir ? :) :)

BEBEK NASIL YAPILIR ? .... DIYE MINIKLERE SORMUSLAR.ONLARDA BAKIN NE CEVAP VERMISLER ....

"BEBEK YAPMAK ICIN ANNE ONCE BIR YUMURTANIN UZERINE OTURUR SONRA DA BABA GELIR KIRAR" (ABBY 6 YASINDA)

"BEN ASLA BEBEK YAPMICAMM...BABAM DEDI KI BEBEKLERDEN KADINLAR HER GUN BIRAZ DAHA HASTA VE MANYAK OLUYOMUS" (MARIA-ANN 9 YASINDA)

"BIR KADINLA BIR ERKEK YATAGA GIRDIKLERI ZAMAN ....IKISINDEN BIRININ BEBEGI OLUCAK DEMEKTIR" (PAUL 6 YASINDA))

"BEBEK ANNEMIZDEN CIKAR,,,DOKTOR DA ONUN POPOSUNA VURUR CUNKU BEBEK DOKTORUN PARMAGINI ISIRMISTIR"" (EDWARD 6 YASINDA)]

"BEBEK YAPMAK ICIN,,BUNU ONEMSEMIYEN BIRIYLE OLMAK GEREKIR" (SHELLEY 7 YASINDA)

"KARSIMIZDAKI EVDEKI ADAMIN KARNINDA BEBEK VAR AMA BI TURLU DISARI CIKMIYOOOO" (SISKO)

"BEBEK YAPMAK ICIN ONCE ASIK OLURSUN ,EVLENIRSIN...VEYA BUNLARA GEREK DE YOK ASLINDA" (PETER 9 YASINDA)

"BEBEK YAPMAK ICIN UYGUN ZAMANI KOLLAMAK GEREKIR.....EVDE MISAFIR OLMAMASI GEREK"
    (LYN 9 YASINDA)

"BEN NASIL YAPILDIGINI BILIYORUM AMA HIC YAPMADIM"
    (FRANCIS 7 YASINDA)

"KEDIYSENIZ BEBEK YAPMANIZ DAHA KOLAYDIR"
    (PAULETTE 6 YASINDA)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vala sımdıkı cocuklar bı acayıp

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehehe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"BEBEK YAPMAK ICIN UYGUN ZAMANI KOLLAMAK GEREKIR.....EVDE MISAFIR OLMAMASI GEREK"
    (LYN 9 YASINDA)
    çocuk işi biliomuş hahah kim bilir büyüyünce kaç kişini canını yaqacaq

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Bebek Nasil Yapilır... :) ::

Bebek Nasıl Yapılır? Bilmiyorsanız Öğrenin!

Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
    (Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
    (Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
    (Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
    (Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
    (Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
    (Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
    (Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
    (Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
    (Francis, 7 yaşında)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel cvp lar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir" (Paul, 6 yaşında)
    cok guzel olmus kardesım emegıne saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konular birleştirilmiştir!!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı penguen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "BEBEK YAPMAK ICIN,,BUNU ONEMSEMIYEN BIRIYLE OLMAK GEREKIR" (SHELLEY 7 YASINDA)
    "BEBEK YAPMAK ICIN ONCE ASIK OLURSUN ,EVLENIRSIN...VEYA BUNLARA GEREK DE YOK ASLINDA" (PETER 9 YASINDA)
    bu iki çocuk işi çözmüş vesselam....onların sırtı yere gelmez ömrü billah....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri