Trabzonspor, daha önce prensipte anlaþtýðý Samsunspor'un kaptaný Adnan Güngör ile 3 yýllýk sözleþme imzaladý.

Trabzonspor dýþ transferde ilk imzayý Samunsporlu Adnan'a attýrdý. Mehmet Ali Yýlmaz Tesisleri'nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Güven Küçükosman ve Muzafer Ermiþ'in hazýr bulunduðu imza töreninde, Adnan kendisini 3 yýllýðýna bordo-mavili renklere baðlayan sözleþmeye imza attý.

Adnan imza töreninde yaptýðý açýklamada, Türkiye'nin 4 büyük kulübünden birine geldiðini belirterek, ''Çok mutlu ve heyecanlýyým. Türkiye'de devamlý þampiyonluða oynayan, devamlý üst sýralarý zorlayan, devamlý hedefe koþan bir camiaya geldim. Rahmetli amcam ve babamýn vasiyeti olan bordo-mavili formayý giyeceðim için çok onurlu ve gururluyum'' dedi.

Trabzonspor'da elinden geleni yapacaðýný ifade eden Adnan, ''Sayýn hocama ve yönetime teþekkür ederim. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceðim. Bana ve Trabzonspor'a transferim hayýrlý olsun. Trabzonspor'da hedefim þampiyonluk yaþamaktýr. Bu doðrultuda elimden gelen katkýyý saðlayacaðýma inanýyorum'' diye konuþtu.

Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiþ ise Adnan gibi oyuncuyu kadrolarýna dahil ettikleri için mutlu olduklarýný belirterek, ''Kendisinden çok þey bekliyoruz. Az önce bahsettiði vasiyet olayý duygulandýrýcýydý. Adnan'ýn bu vasiyeti yerine getirip baþarýlý olacaðýný düþünüyorum. Ondan çok þey bekliyorum'' diye konuþtu.

Ýmza töreninde uðurlu sayýsý olan 13 numaralý formayý giyen Adnan, ligde 9 numaralý formayý giyecek. Samsunspor'da 13 numarayý giyen oyuncu, bordo-mavili takýmda Ufukhan'ýn 13 numaralý formayý giymesi nedeniyle 9 numarayý giyeceði öðrenildi.