Trabzonspor ile anlaþan Serkan Balcý, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun kendisini 33. haftada oynanan Galatasaray derbisinde keþfettiðini ancak daha fazla þans bulabilmek için takýmdan ayrýlmayý uygun gördüðünü söyledi.
Trabzonspor’un çiçeði burnunda transferi Serkan Balcý, CINE5’de yayýnlanan Bizim Stadyum programýna katýlarak Faik Çetiner’e özel açýklamalarda bulundu.
Serkan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun kendisini 33. haftada oynanan Galatasaray derbisinde keþfettiðini belirterek, "Zico beni ilk kez Galatasaray maçýnda sað kanatta deðil ortasahada oynattý. Bende elimden gelenin en iyisini yaptým. Maç bittikten sonra teknik direktörümüz sayýn Zico beni yanýna çaðýrdý. 'Sen bu mevkide daha iyi oynuyormuþsun. Bundan sonra seni bu bölgede kullanmayý düþünüyorum. Önümüzdeki sezonda takýmda kalmaný istiyorum' dedi. Bende kendisinin beni biraz geç tanýdýðýný düþünerek, daha fazla þans bulabilmek için takýmdan ayrýlmayý uygun gördüm" diye konuþtu.
Serkan son olarak, bundan sonraki hedefinin Trabzonspor’da baþarýlý olup, milli takým formasýný da sýrtýndan bir daha çýkarmamak olduðunu söyledi.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri