Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: "Zico beni 33. haftada tanýmýþ!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart "Zico beni 33. haftada tanýmýþ!"

Trabzonspor ile anlaþan Serkan Balcý, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun kendisini 33. haftada oynanan Galatasaray derbisinde keþfettiðini ancak daha fazla þans bulabilmek için takýmdan ayrýlmayý uygun gördüðünü söyledi.
    Trabzonspor’un çiçeði burnunda transferi Serkan Balcý, CINE5’de yayýnlanan Bizim Stadyum programýna katýlarak Faik Çetiner’e özel açýklamalarda bulundu.

Serkan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun kendisini 33. haftada oynanan Galatasaray derbisinde keþfettiðini belirterek, "Zico beni ilk kez Galatasaray maçýnda sað kanatta deðil ortasahada oynattý. Bende elimden gelenin en iyisini yaptým. Maç bittikten sonra teknik direktörümüz sayýn Zico beni yanýna çaðýrdý. 'Sen bu mevkide daha iyi oynuyormuþsun. Bundan sonra seni bu bölgede kullanmayý düþünüyorum. Önümüzdeki sezonda takýmda kalmaný istiyorum' dedi. Bende kendisinin beni biraz geç tanýdýðýný düþünerek, daha fazla þans bulabilmek için takýmdan ayrýlmayý uygun gördüm" diye konuþtu.

Serkan son olarak, bundan sonraki hedefinin Trabzonspor’da baþarýlý olup, milli takým formasýný da sýrtýndan bir daha çýkarmamak olduðunu söyledi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþ bu programda yabancý sýnýrlamasý ile ilgili bir soruya verdigi cezap...serbest kalsýn .türk oyuncunun kýymeti anlaþýlsýn çünkü yabancýlar para.yerli oyuncular FORMA AÞKI için oynuyor diye cevap verdi ...bu ne perhiz bu ne lahana turþusu ..oglum serkan sen degilmisin fener az para verdi diye TRABZONA giden ..HANÝ FORMA AÞKI ..YARIN Trabzonada satarsýn ..iþte futbolcu ahlaký..sen paraya aþýksýn formaya degil...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý headend Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþ bu programda yabancý sýnýrlamasý ile ilgili bir soruya verdigi cezap...serbest kalsýn .türk oyuncunun kýymeti anlaþýlsýn çünkü yabancýlar para.yerli oyuncular FORMA AÞKI için oynuyor diye cevap verdi ...bu ne perhiz bu ne lahana turþusu ..oglum serkan sen degilmisin fener az para verdi diye TRABZONA giden ..HANÝ FORMA AÞKI ..YARIN Trabzonada satarsýn ..iþte futbolcu ahlaký..sen paraya aþýksýn formaya degil...
    ne zannettin ya???tabiiki parayý sevecek....laf olunca bizde para çok istediðimizi alýrýz diye ahkam kesenler var....o zaman para için birileri size sýrtýný döndümü kýzmayacaksýn.....serkan'ýn kendi gerekçeleri kendisini baðlar....yabancý oyuncu konusundada en azýndan U-17 seviyesinde dahi olsa 1 kere ulusal takýmýnýn formasýný giymiþ olmalý türkiyeye gelen yabancý...abuk subuk adamlarý doldurmaya gerek yok....amaç avrupalý devlerle mücadele ise o devlerle mücadele edebilecek oyuncularý almak gerekir...iþ olsun diye deðil....selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri