Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýlhan Mansýz'ýn karar günü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýlhan Mansýz'ýn karar günü

Beþiktaþ'ýn eski milli futbolcusu Ýlhan Mansýz, futbola dönüp dönmeyeceðini yarýn Ýstanbul'da düzenleyeceði basýn toplantýsýyla açýklayacak.

Ýlhan Mansýz'ýn, Çýraðan Sarayý'nda gerçekleþtireceði basýn toplantýsýnda, futbola dönüp dönmeyeceðini, dönecekse hangi kulüpte oynayacaðýný ve sakatlýðýyla ilgili açýklamalarda bulunacaðý bildirildi.

2001-2002 sezonunda Beþiktaþ formasýyla attýðý 21 golle, Galatasaraylý Arif Erdem ile birlikte ''Gol Krallýðý''ný paylaþan Ýlhan Mansýz'ýn, 2002 Dünya Kupasý'nda yýldýzý parladý.

Daha sonra yaþadýðý sakatlýklar nedeniyle sahalardan uzak kalan Ýlhan Mansýz, en son Ankaragücü formasýný giymiþti.
    32 yaþýndaki Ýlhan Mansýz, geçen sezon baþýnda Almanya'da geçirdiði trafik kazasý nedeniyle futbola ara vermiþti.

KAYNAK:SPORX

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ýlhan kendýný harcadý artýk dýkýs tutmaz gýbýme gelýyo oysaký ýstýkrarlý olsa hem ulke hem kendý ýcýn cok ýyý olacaktý yýnede hayýrlýsý ýnsallah doner ýyý olurda turkýyenýn ýsýne yarar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

neden bu kadar üzerine düþtülerki bu olayýn?
    çýraðan sarayýnda futbola dönecekmi dönmeyecekmi diye reklam yapýyorlar
    tuncay avrupaya gidiyor bu kadar ses getirmedi bu ne haldir anlamadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlhan Mansýz mý, o da kim? öyle bir topçu varmýydý ya!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilan mansýz bundan sonra futbol oynayamaz mankenlige devam etsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

artist geldi artist gitçek yaws.. çýraðýnda yapýcakmýþ basýn toplantýsýný.. kendine yazýk etti..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mansýz diye bir futbolcu olduðunu unutmuþtuk. Bu saatten sonra futbola dönse ne olur dönmese ne olur

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

onun dönemi bitti..gençlerimizle ilgilenelim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o gitsin almanyaya nina ve kýzýyla otursun...evinin erkeði olsun....bi kadýn için kendi geleceðini yakan adamada anca ev erkekliði yakýþýr...selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlhan Mansýz'dan futbola veda

Beþiktaþ'ta yýldýzý parlayan, (A) Milli Futbol Takýmý'yla Dünya 3.'lüðü yaþadýktan sonra Güney Kore'nin Vissel Kobe takýmýna transfer olan Ýlhan Mansýz, 1,5 yýl önce Ankaragücü'nde ara verdiði futbol yaþamýna artýk son verdiðini açýkladý.

Çýraðan Sarayý'nda basýn mensuplarýnýn karþýsýna çýkan Ýlhan Mansýz, 2002 yýlýnda yaþadýðý bir sakatlýðýn ardýndan hatalý operasyon geçirdiðini belirterek, ''Yapýlan hatalý ameliyat sonrasý sað dizimden 3 ameliyat olmak zorunda kaldým. Geçirdiðim tedavi programýnýn ardýndan Ankaragücü'nde futbola yeniden döndüm. Eski sakatlýðýmýn nüksettiði dönemde Almanya'da bir trafik kazasý geçirdim ve bu kez sol dizim hasar gördü. Yeniden futbola dönebilmek için Almanya ve ABD'de yoðun bir tedavi dönemi geçirmeme raðmen her iki dizimde de su toplama olduðu için Bayern Münih'in doktoru olan Hans Wohlfahrt'ýn da kararýyla futbolu býrakma kararý aldým'' ifadelerini kullandý.

Üzüldüðü konunun, sakatlýk yaþadýðý dönemde basýna kendisine iyi bakmadýðý þeklinde haberlerin yansýmasý olduðunu kaydeden Ýlhan, futbolcu arkadaþlarýna da tavsiyede bulunarak, ''Faal olduklarý dönemde sakatlýða karþý kendilerini sigortalatmalarý. Benim sigortam vardý ve eðer 2002 yýlýnda futbolu býrakmýþ olsaydým milyon dolarlar içeren bir tazminat alabilecektim ancak benim futbol oynama isteðim aðýr bastý o dönemde'' diye konuþtu.

-''PÝÞMAN OLDUÐUM BÝR ÞEY YOK''-
    Geriye dönüp baktýðýnda piþman olduðu bir þey olmadýðýný aktaran Ýlhan, ''Tabii ki tüm yaþadýklarým bende çeþitli etkiler býraktý. Bu saatten sonra da geride kalanlarý deðerlendirmek için geç. Dönemin þartlarý ne gerektiriyorsa ben en iyisini yapmaya çalýþtým'' dedi.

Milli Takým'la 2002 yýlýnda Dünya 3.'sü olarak Türk futbolunda çýtayý yükselttiklerini anlatan Ýlhan, yine benzer baþarýlarýn geleceðine inandýðýný vurgulayarak, ''Potansiyeli yüksek bir takýmýmýz var'' ifadesini kullandý.

Türk futbolunun en büyük sorunu olarak alt yapýdan gelen oyuncularýn (A) takýmlara kolay kazandýrýlamamalarý olduðunu belirten Ýlhan Mansýz, ''Futbolcular baþarýlý dönemlerinde çok çabuk göklere çýkartýlýp, ardýndan formsuz olunduðunda da hemen yerden yere vuruluyor'' diye konuþtu.

Ýlhan Mansýz, ilerde Türk futboluna katabileceði þeyler olduðunu düþündüðünü de dile getirerek, Köln Futbol Akademisi'nde bu sene kayýtlarýn dolduðunu ancak gelecek sene burada eðitim alýp antrenörlük lisansý almak istediðini kaydetti.

-''MODA VE TASARIM YAPACAÐIM''-
    Yeni projeler üzerinde çalýþacaðýný söyleyen Ýlhan Mansýz, moda ve tasarým üzerine çalýþmalar planladýðýný ifade etti.

Ýtalya ve Almanya'da moda ile tasarýmcýlýk üzerinde eðitim almak istediðini anlatan Ýlhan, bayan iç çamaþýrý üzerine de üretim yapmayý planladýðýný belirterek sözlerini tamamladý.

kaynak:mynet

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri