Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Usb Seri Yazıımlarla İlgili Tüm Sorunlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Yazilim 117 Benİm İstedİgİm İse 114 Yanİ Ben Eskİ Sİstem Olmasini Ve Tps Yİ AÇmasini İstİyorum İlgİne TeŞekkÜrler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım neden yazılım cıkar düşündünmü? 114 te tps olsa neden 117 cıksın.Biraz arastırma yapın ve burada soru soruyorsunuz.Sordugunuz sorular mantıksız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne Mantiiksizi KardeŞİm Dİyİyorum Kİ Bana Eskİ Sİstemde Tps Yİ ÇÖzebİlen Yazilim Lazim Bulabİlİr Mİyİm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FIRAT83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne Mantiiksizi KardeŞİm Dİyİyorum Kİ Bana Eskİ Sİstemde Tps Yİ ÇÖzebİlen Yazilim Lazim Bulabİlİr Mİyİm
    Bende bulamazsın diyorum
    Konu Simba tarafından (27-02-2008 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben dün 4 gblık kingstom bellek aldım fakat 41 dk lık kayıttan sonra takıldı kayıdı kesti yani bunlar böylemi yoksa benim cihazdamı problem var yada yazılımdamı
    2gb dan sonra kayıt yapmadı: bliginize
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben dün 4 gblık kingstom bellek aldım fakat 41 dk lık kayıttan sonra takıldı kayıdı kesti yani bunlar böylemi yoksa benim cihazdamı problem var yada yazılımdamı
    2gb dan sonra kayıt yapmadı: bliginize
    Bazı kanallarda sorun oluyor mesela ben şifreli turkmaxtan kayıt yapıyorum sorun yok.Show tvde falan soru oluyor bazen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bazı kanallarda sorun oluyor mesela ben şifreli turkmaxtan kayıt yapıyorum sorun yok.Show tvde falan soru oluyor bazen
    evet ATV de yaptı başka bir kanalda deneyeyim bakalım
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bellekte sorun olmuyo yazısı silinmiş markası belli değil yoksa belirtirdim süper çekiyo 1gb lik saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim bellekte sorun olmuyo yazısı silinmiş markası belli değil yoksa belirtirdim süper çekiyo 1gb lik saygılar

bend e 1 gb lık da var onda sorun yok
    4gb lık aldık daha fazla kayıt yapalım diye de ondan be dostum
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 Gb kinston kahveringi flash bellek var.Flash bellek hafızası doluncaya kadar kayıt yapıyor.Her hangi bir sorun yok.Türksattaki kanallarda kayıt yaparken takılmalar olabiliyor.Avrupa kanallarında sorun olmuyor.

Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri