Next inf x. dosyasınımı yüklemeliyim?
ayrıca emu açınız derken kumandanın kırmızı tuşuna basıp 1234 girme işini mi kastediyorsunuz?
kusura bakmayın hocam. pek anlamıyorum bu işlerden. başını ağrıtıyorum.
yardım edersen sevinirim...
teşekkürler...
Next inf x. dosyasınımı yüklemeliyim?
ayrıca emu açınız derken kumandanın kırmızı tuşuna basıp 1234 girme işini mi kastediyorsunuz?
kusura bakmayın hocam. pek anlamıyorum bu işlerden. başını ağrıtıyorum.
yardım edersen sevinirim...
teşekkürler...
Cihazım NEXT YE 2000SUPER X CI PLUS.Buna uygun olarak 114 tipinde tps kıran yazılım arıyorum.Ustalardan yardım bekliyorum
Arkadaşlar son 4 gündür hotbid deki canal+ yayınlarında sorun yaşıyorum.bular neden kapandı bilen varmı.TPS paketindeki kanllardan bahsdiyorum
canal +
canal + spor
canal + decale bunları şuan izleyen varsa yardımlarını beliyorum...........
akadaşlar nextstar 2000 cıs super plus için modül gömülü deniyor. bunun anlamı nedir şimdiden teşekkürler.
ACİL YARDIM... SLM USTADLARR.. Bende 2000 CIS Super Plus var ve 117A son yazılım yuklu.forumda okurken FREEX kanlalarının Irdeto 2 ***leri vardı..benim bu makinamda. ırdeto 2 yi girebilecegim yer var mı bilgisi olanlar acil cvb larsa sevinirim..hoşcakalın...
mrb arkadaşlar.....bi sorunum var bana yardımcı olursanız sevinirim....YE 2000 FTA PLUS USB SERİ uydu alıcısını kullanıyorum...forumdan softcam yazılımıattım cihaza....fakat herhangi bi değişiklik göremedim acaba neden...bu konularda yabancıyım..aydınlatırsanız sevinirim..teşkkürler..
ArkadaŞlar Yardim Edecek Kİmse Yokmuuuu(( Bİlgİ PaylaŞmak İÇİndİr Bence
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri