REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Usb Seri Yazıımlarla İlgili Tüm Sorunlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Güncel softçam yükleyiniz.Daha sonra cihazdan emu açınız.Tps autoyu çalıştırınız.
    Next inf x. dosyasınımı yüklemeliyim?
    ayrıca emu açınız derken kumandanın kırmızı tuşuna basıp 1234 girme işini mi kastediyorsunuz?
    kusura bakmayın hocam. pek anlamıyorum bu işlerden. başını ağrıtıyorum.
    yardım edersen sevinirim...
    teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 114 tipinde tps kıran yazılım

Cihazım NEXT YE 2000SUPER X CI PLUS.Buna uygun olarak 114 tipinde tps kıran yazılım arıyorum.Ustalardan yardım bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Güncel softçam yükleyiniz.Daha sonra cihazdan emu açınız.Tps autoyu çalıştırınız.
    arkadaşım menu /cihaz bilgisi/kırmızı tuş/1234/ yap aktif hale gelir..
    SEMERKAND

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar son 4 gündür hotbid deki canal+ yayınlarında sorun yaşıyorum.bular neden kapandı bilen varmı.TPS paketindeki kanllardan bahsdiyorum
    canal +
    canal + spor
    canal + decale bunları şuan izleyen varsa yardımlarını beliyorum...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akadaşlar nextstar 2000 cıs super plus için modül gömülü deniyor. bunun anlamı nedir şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ACİL YARDIM... SLM USTADLARR.. Bende 2000 CIS Super Plus var ve 117A son yazılım yuklu.forumda okurken FREEX kanlalarının Irdeto 2 ***leri vardı..benim bu makinamda. ırdeto 2 yi girebilecegim yer var mı bilgisi olanlar acil cvb larsa sevinirim..hoşcakalın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eros41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ACİL YARDIM... SLM USTADLARR.. Bende 2000 CIS Super Plus var ve 117A son yazılım yuklu.forumda okurken FREEX kanlalarının Irdeto 2 ***leri vardı..benim bu makinamda. ırdeto 2 yi girebilecegim yer var mı bilgisi olanlar acil cvb larsa sevinirim..hoşcakalın...
    sanırım nextlerde irdeto2 ***leri girecek yer olmadığından dolayı izleyemessin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb arkadaşlar.....bi sorunum var bana yardımcı olursanız sevinirim....YE 2000 FTA PLUS USB SERİ uydu alıcısını kullanıyorum...forumdan softcam yazılımıattım cihaza....fakat herhangi bi değişiklik göremedim acaba neden...bu konularda yabancıyım..aydınlatırsanız sevinirim..teşkkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alta_vista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb arkadaşlar.....bi sorunum var bana yardımcı olursanız sevinirim....YE 2000 FTA PLUS USB SERİ uydu alıcısını kullanıyorum...forumdan softcam yazılımıattım cihaza....fakat herhangi bi değişiklik göremedim acaba neden...bu konularda yabancıyım..aydınlatırsanız sevinirim..teşkkürler..
    Softcam attıktan sonra yabancı paketlerin bazılarını yani public olanları izleyebilirsiniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞlar Yardim Edecek Kİmse Yokmuuuu (( Bİlgİ PaylaŞmak İÇİndİr Bence

Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri