REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Usb Seri Yazıımlarla İlgili Tüm Sorunlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı spil45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Next 2000 CIS süper plus cihaza USB den flash bellek takıyorum cihaz bellegi tanımıyor cihazımda güncel yazılım yüklü bellegi tanıtmak için herhangi bir yazılım var mı
    Flash belleği fat 32 biçimlendir yanlız dosyaların silinir dosyalarını yedekle ondan sonra biçimlendir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam bicimlendirme nasıl yapılıyor tarif edermisin teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HP USB disk storage format tool ile yapabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sllmlar beyler bende bi next 2000 cis var ama yeni sayılırım,bana bi yardımcı olun yazılımı ilk aldıgım gibi yanii 2006 gosteriyo ben bu yazılımı yukleyiim de nasıl ne zararı olur nasıl bi faydası olur bilmiyorumm bi yardımcı olun bide usb den softcam bulamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en son 5.2.2008 tarihli yazılım ve son emu cam atılacak. tps auto,polsat ve premiere ler şifre değiştikçe manuel girilerek sorunsuz çalışıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ustadtk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sllmlar beyler bende bi next 2000 cis var ama yeni sayılırım,bana bi yardımcı olun yazılımı ilk aldıgım gibi yanii 2006 gosteriyo ben bu yazılımı yukleyiim de nasıl ne zararı olur nasıl bi faydası olur bilmiyorumm bi yardımcı olun bide usb den softcam bulamıyorum
    Arkadaşım yazılım atarsan bir çok özellike sahip olursun ilk önce yazılım at sonra cihazı resetle sonra verdigim hazır liste var forumda ondan sonrada softcam yukle olay tamamdır.Forumda herşeyi bulmanız için çok kolay forumlardan biriyiz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah sagolun dostalar, yapıcam bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 114 Versİyonunda Tps Paketİnİ AÇan Yazilim Yok Mu

Cihazıım NEXT 2000 SUPER X CI PLUS 114 VERSİYONUNDA TPS PAKETİNİ AÇAN YAZILIM YOK MU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FIRAT83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazıım NEXT 2000 SUPER X CI PLUS 114 VERSİYONUNDA TPS PAKETİNİ AÇAN YAZILIM YOK MU
    Bu yazılımı atman lazım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Yazilim 117 Benİm İstedİgİm İse 114 Yanİ Ben Eskİ Sİstem Olmasini Ve Tps Yİ AÇmasini İstİyorum İlgİne TeŞekkÜrler

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri