REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Usb Seri Yazıımlarla İlgili Tüm Sorunlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar netxt 2000 cı plus' u bulamadım
    adımı değşti ne...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı remats Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bendeki yazılımdamı sorun var acaba 117 a yazılımını kullanıyorum
    başka kanaldada denedim yine aynısını yaptı yaklaşık 2 gb dan sonra görüntü talıklıyor kalıyor kayıtda yapmıyor öylece cd takılmış gibi görüntü kare kare donuyor
    sebebi ne olabilir acaba..?
    Yazılım 2 gb fazla kayıdı desteklemediğinden yapar, kayıdı tekrar yeniden başlatınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fukuli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar netxt 2000 cı plus' u bulamadım
    adımı değşti ne...
    Yazımların linkleri bu bölümde
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var elimizde next 2000cıplus bir cihaz var.ınf609d05 3006 m0 11.00 bilgileri var .bu cihaza hangi yazılımı atacağız.ben sunnye atmayı biliyorum. ama bu cihaza baştaki 200 cı plus ınf 614 yazılımını atsak olur mu lütfen çok çok acil cevap...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım edecek kimse yok mu
    acil bilgiye ihtiyacımız var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibrahim6872 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yardım edecek kimse yok mu
    acil bilgiye ihtiyacımız var...
    Evet biz vardısa sorunuzu yanlış yerde soruyorsunuz sizin cihazınız next 2000 ınf serisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende next 2000 cx süper plus var. son yazılımı yükledim ama ushuıa, historie ve cine foot-cine home kanallarını açmıyor. ayrıca mutivizyonlarıda açıyordu onlarda açılmıyor...farklı bişeymi yüklemem gerekiyor? teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende next 2000 cx süper plus var. son yazılımı yükledim ama ushuıa, historie ve cine foot-cine home kanallarını açmıyor. ayrıca mutivizyonlarıda açıyordu onlarda açılmıyor...farklı bişeymi yüklemem gerekiyor? teşekkürler...
    Güncel softçam yükleyiniz.Daha sonra cihazdan emu açınız.Tps autoyu çalıştırınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar acil yardım next 2000 usb li cihazım var sabahlrı açtığımda kanallar siliniyor yazılım yüklüyorum yinede aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertu_maz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar acil yardım next 2000 usb li cihazım var sabahlrı açtığımda kanallar siliniyor yazılım yüklüyorum yinede aynı
    Yazılımı attıktan sonra reset atmanız gerekmektedir.Hazırliste kullanmayın kendiniz taratın

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri