Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 8/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: Next 2000 Super Plus Usb Seri Yazýýmlarla Ýlgili Tüm Sorunlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bendeki yazýlýmdamý sorun var acaba 117 a yazýlýmýný kullanýyorum
    baþka kanaldada denedim yine aynýsýný yaptý yaklaþýk 2 gb dan sonra görüntü talýklýyor kalýyor kayýtda yapmýyor öylece cd takýlmýþ gibi görüntü kare kare donuyor
    sebebi ne olabilir acaba..?
    SEMERKAND

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý remats Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bendeki yazýlýmdamý sorun var acaba 117 a yazýlýmýný kullanýyorum
    baþka kanaldada denedim yine aynýsýný yaptý yaklaþýk 2 gb dan sonra görüntü talýklýyor kalýyor kayýtda yapmýyor öylece cd takýlmýþ gibi görüntü kare kare donuyor
    sebebi ne olabilir acaba..?
    Yazýlým 2 gb fazla kayýdý desteklemediðinden yapar, kayýdý tekrar yeniden baþlatýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya arkadaþlar netxt 2000 cý plus' u bulamadým
    adýmý deðþti ne...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fukuli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya arkadaþlar netxt 2000 cý plus' u bulamadým
    adýmý deðþti ne...
    Yazýmlarýn linkleri bu bölümde
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar acil yardýma ihtiyacým var elimizde next 2000cýplus bir cihaz var.ýnf609d05 3006 m0 11.00 bilgileri var .bu cihaza hangi yazýlýmý atacaðýz.ben sunnye atmayý biliyorum. ama bu cihaza baþtaki 200 cý plus ýnf 614 yazýlýmýný atsak olur mu lütfen çok çok acil cevap...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yardým edecek kimse yok mu
    acil bilgiye ihtiyacýmýz var...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ibrahim6872 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yardým edecek kimse yok mu
    acil bilgiye ihtiyacýmýz var...
    Evet biz vardýsa sorunuzu yanlýþ yerde soruyorsunuz sizin cihazýnýz next 2000 ýnf serisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bende next 2000 cx süper plus var. son yazýlýmý yükledim ama ushuýa, historie ve cine foot-cine home kanallarýný açmýyor. ayrýca mutivizyonlarýda açýyordu onlarda açýlmýyor...farklý biþeymi yüklemem gerekiyor? teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bende next 2000 cx süper plus var. son yazýlýmý yükledim ama ushuýa, historie ve cine foot-cine home kanallarýný açmýyor. ayrýca mutivizyonlarýda açýyordu onlarda açýlmýyor...farklý biþeymi yüklemem gerekiyor? teþekkürler...
    Güncel softçam yükleyiniz.Daha sonra cihazdan emu açýnýz.Tps autoyu çalýþtýrýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ®adakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Güncel softçam yükleyiniz.Daha sonra cihazdan emu açýnýz.Tps autoyu çalýþtýrýnýz.
    Next inf x. dosyasýnýmý yüklemeliyim?
    ayrýca emu açýnýz derken kumandanýn kýrmýzý tuþuna basýp 1234 girme iþini mi kastediyorsunuz?
    kusura bakmayýn hocam. pek anlamýyorum bu iþlerden. baþýný aðrýtýyorum.
    yardým edersen sevinirim...
    teþekkürler...

Sayfa 8/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri