Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 9/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: Next 2000 Super Plus Usb Seri Yazýýmlarla Ýlgili Tüm Sorunlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ®adakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Güncel softçam yükleyiniz.Daha sonra cihazdan emu açýnýz.Tps autoyu çalýþtýrýnýz.
    arkadaþým menu /cihaz bilgisi/kýrmýzý tuþ/1234/ yap aktif hale gelir..
    SEMERKAND

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar acil yardým next 2000 usb li cihazým var sabahlrý açtýðýmda kanallar siliniyor yazýlým yüklüyorum yinede ayný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertu_maz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar acil yardým next 2000 usb li cihazým var sabahlrý açtýðýmda kanallar siliniyor yazýlým yüklüyorum yinede ayný
    Yazýlýmý attýktan sonra reset atmanýz gerekmektedir.Hazýrliste kullanmayýn kendiniz taratýn

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar son 4 gündür hotbid deki canal+ yayýnlarýnda sorun yaþýyorum.bular neden kapandý bilen varmý.TPS paketindeki kanllardan bahsdiyorum
    canal +
    canal + spor
    canal + decale bunlarý þuan izleyen varsa yardýmlarýný beliyorum...........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akadaþlar nextstar 2000 cýs super plus için modül gömülü deniyor. bunun anlamý nedir þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ACÝL YARDIM... SLM USTADLARR.. Bende 2000 CIS Super Plus var ve 117A son yazýlým yuklu.forumda okurken FREEX kanlalarýnýn Irdeto 2 ***leri vardý..benim bu makinamda. ýrdeto 2 yi girebilecegim yer var mý bilgisi olanlar acil cvb larsa sevinirim..hoþcakalýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eros41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ACÝL YARDIM... SLM USTADLARR.. Bende 2000 CIS Super Plus var ve 117A son yazýlým yuklu.forumda okurken FREEX kanlalarýnýn Irdeto 2 ***leri vardý..benim bu makinamda. ýrdeto 2 yi girebilecegim yer var mý bilgisi olanlar acil cvb larsa sevinirim..hoþcakalýn...
    sanýrým nextlerde irdeto2 ***leri girecek yer olmadýðýndan dolayý izleyemessin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mrb arkadaþlar.....bi sorunum var bana yardýmcý olursanýz sevinirim....YE 2000 FTA PLUS USB SERÝ uydu alýcýsýný kullanýyorum...forumdan softcam yazýlýmýattým cihaza....fakat herhangi bi deðiþiklik göremedim acaba neden...bu konularda yabancýyým..aydýnlatýrsanýz sevinirim..teþkkürler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alta_vista Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    mrb arkadaþlar.....bi sorunum var bana yardýmcý olursanýz sevinirim....YE 2000 FTA PLUS USB SERÝ uydu alýcýsýný kullanýyorum...forumdan softcam yazýlýmýattým cihaza....fakat herhangi bi deðiþiklik göremedim acaba neden...bu konularda yabancýyým..aydýnlatýrsanýz sevinirim..teþkkürler..
    Softcam attýktan sonra yabancý paketlerin bazýlarýný yani public olanlarý izleyebilirsiniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ArkadaÞlar Yardim Edecek KÝmse Yokmuuuu (( BÝlgÝ PaylaÞmak ÝÇÝndÝr Bence

Sayfa 9/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri