REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny L219 yazıyor öylece kalıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny L219 yazıyor öylece kalıyor

sunny 7010 dcı 12.01.a5 hw li cihaz üzerinde stram yazılımı yüklü kup 230la yazılım yüklemeyi deniyorum olmuyor atm 113 ile btm yazılımı deniyorum yine olmuyor displayda L219 yazıyor kalıyor yükleme programını kapattığım zaman cihaz normal halde açılıyor ben nerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi kuru L219 kuru kafa at düzelmesi lazım ve cihazına uygun yazılımı at

:49: :49: :49: :49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karacabey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny 7010 dcı 12.01.a5 hw li cihaz üzerinde stram yazılımı yüklü kup 230la yazılım yüklemeyi deniyorum olmuyor atm 113 ile btm yazılımı deniyorum yine olmuyor displayda L219 yazıyor kalıyor yükleme programını kapattığım zaman cihaz normal halde açılıyor ben nerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz
    kup 230 ile enginering modda denedin mi?kup 230 yükleme programını aç com port ayarlarını yap ondan sonra klavyenin boşluk tuşuna bas aşağıda enginering mod yazacak ondan sonra dosyayı seç ve yüklemeyi dene.bir de stream yazılım atmazdan önce blv219.4 ü yüklemen lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denedim hepsini denedim olmuyor bende anlamadım bi türlü daha önce yüzlerce kez sunny yükledim bu günlerde yazılımlarda bi sorun olmalı hangi cihaza denediysem olmuyor üç tane cihaz şu anda elimde
    başka bi pc de denedim yine olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karacabey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    denedim hepsini denedim olmuyor bende anlamadım bi türlü daha önce yüzlerce kez sunny yükledim bu günlerde yazılımlarda bi sorun olmalı hangi cihaza denediysem olmuyor üç tane cihaz şu anda elimde
    başka bi pc de denedim yine olmuyor
    arkadaşım forumda sunny bölümünde bin uzantılı 219v4 loader var onu indir bin uzantılı dosyayı kup 230 ile enjinner modda yükle ardından normal bir bin uızantılı yazılımı kup 230 ile enjinner modda yükle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşların dediğini yap düzelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

softcam *** atın sorun kalmaz benim başimada bu gune kadar belkide 100 defa geldi o arızadan softcam atarak çözdüm ben hatayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadaş nede yaptın cevap yazmamışsın oldumu hala hata devam ediyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş önce kuru kafa at ama cihazın arkasına bak bakalım imal tarihi koç eger 2005 sonu ise cihaza 12 c1 a5 yazılımı at bazen bağzı arkadaşlar yanlış yazılım atıyorlar o an cihaz normmel olarak calışıyor tekrar cihazın içindeki yazılımı yüklemeye kalktımı olmuyor senin dediğin olay benimde başıma geldi cihazın imal yılına baktım ondan sonra cihazın içindeki yazılımla cihazın uymadığını gördüm cihaza uyacak yazılımı attım düzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim demekki dün çok yorulmuşum bu sabah halletttim artık herşey eskisi gibi tıkır tıkır çalışıyor bir şey eksik cihaza türksat uydusunda güncelleme yaptıramıyorum 11734 h 3291 den şebeke açık yapıyorum sadece easpromo yu buluyor. normal otamatik arama yaptırıyorum 63 tane kanal buluyor forumları aradaım güncel kanal listesi bulamadım en günceli 2006 yılına ait elinizde güncel türksat hotbird sıralı kanal listesi varmı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri