Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Colin Kazým geliyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Colin Kazým geliyor

Fenerbahçe, Beþiktaþ ve Galatasaray ile girdiði müthiþ savaþý kazandý, Colin Kazým Richards’ý da 101. yýl kadrosuna kattý.
    14.06.2007

Fenerbahçe, Beþiktaþ ve Galatasaray ile girdiði müthiþ savaþý kazandý, Colin Kazým Richards’ý da 101. yýl kadrosuna kattý. Annesi Kýbrýslý olan siyahi oyuncu, bugün Ýstanbul’a gelecek ve 2 yýllýk sözleþmeye imza atacak. Daha fazla ücret öneren Beþiktaþ’ý ‘iþi fazla uzattýðý’ gerekçesiyle defterden silen ve Sarý-Lacivertli yöneticilere ‘evet’ diyen genç oyuncu yýllýk 1 milyon Euro alacak. Kanarya, bu transfer nedeniyle Ýngiliz Kulübü Sheffield United’a da 1 milyon Pound ödeyecek. Colin Kazým, çifte pasaport taþýdýðý için Süper Lig’de yerli statüsünde forma giyecek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Colin Kazim Fener ÝÇÝn GeldÝ

Fenerbahçe'nin ezeli rakiplerinin arasýndan sýyrýlarak anlaþtýðý gurbetçi futbolcu Colin Kazým Richards, Ýstanbul'a geldi.. Sarý lacivertlilerin Menajeri Volkan Ballý tarafýndan karþýlanan yýldýz futbolcu kendisini resmi olarak Fenerbahçeli yapan imzayý Cuma günü atacak..
    14 Haziran 2007, 18:15

Türk Hava Yollarý'na ait bir uçakla Ýngiltere'nin Manchester kentinden Ýstanbul'a gelen genç futbolcuyu, Fenerbahçe Futbol Takýmý Ýdari Menajeri Volkan Ballý karþýladý.

Atatürk Havalimaný'nda herhangi bir açýklama yapmayan Kazým'ýn, Ballý ile birlikte Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý'ndaki kulüp binasýna gittiði öðrenildi.

Cuma sabahý saðlýk kontrolünden geçecek gurbetçi oyuncunun, öðleden sonra sarý-lacivertli kulüple sözleþme imzalamasý bekleniyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenerbahcemize hayýrlý olsun aziz yýldýrým tutugunu koparýyor nediyelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok be kardeþ....aziz baþkanýn becerisi deðil bu iþ....bizim gerizekalý beþiktaþ yöneticilerinin halt etmesi....bende olayýn ne olduðunu az önce öðrendim.....olayýn tam içeriðini biliyorum ama beþiktaþa zarar vermemek adýna burada yazmýycam....adamda haklý olarak kendisiyle ilgilenen f.bahçe'yi tercih etti....hayýrlý uðurlu olsun....:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yok be kardeþ....aziz baþkanýn becerisi deðil bu iþ....bizim gerizekalý beþiktaþ yöneticilerinin halt etmesi....bende olayýn ne olduðunu az önce öðrendim.....olayýn tam içeriðini biliyorum ama beþiktaþa zarar vermemek adýna burada yazmýycam....adamda haklý olarak kendisiyle ilgilenen f.bahçe'yi tercih etti....hayýrlý uðurlu olsun....:45:
    Doðru söylüyorsun Aziz Baþkanýn becerisi deðil,Bizimkilerin Beceriksizliði.Ama Þimdi Merak Ettim Bu Olayýn Ýçeriði Neymiþ,Nasýl Olsa Zamanla Kokusu Çýkacaktýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Doðru söylüyorsun Aziz Baþkanýn becerisi deðil,Bizimkilerin Beceriksizliði.Ama Þimdi Merak Ettim Bu Olayýn Ýçeriði Neymiþ,Nasýl Olsa Zamanla Kokusu Çýkacaktýr.
    ''Super Mario''ya sorun o bilir......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aziz baskanin becerisi degilde ne ozaman..sizin yoneticiler herzaman halt ediyor..gecen sezonda bizi sampiyon yapmicaz diye lige hedef koydular

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Colin Kazým Richards Fenerbahçe stadýný gezdi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

siz kendinize bakýn bizlere taþ atmayýn önce siz kanatlarýnýza sahip çýkarsanýz seviniriz çünkü açtýðýnýzda saða sola çaromaz hiç deðilse

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri