REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Colin Kazım geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Colin Kazım geliyor

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile girdiği müthiş savaşı kazandı, Colin Kazım Richards’ı da 101. yıl kadrosuna kattı.
    14.06.2007

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile girdiği müthiş savaşı kazandı, Colin Kazım Richards’ı da 101. yıl kadrosuna kattı. Annesi Kıbrıslı olan siyahi oyuncu, bugün İstanbul’a gelecek ve 2 yıllık sözleşmeye imza atacak. Daha fazla ücret öneren Beşiktaş’ı ‘işi fazla uzattığı’ gerekçesiyle defterden silen ve Sarı-Lacivertli yöneticilere ‘evet’ diyen genç oyuncu yıllık 1 milyon Euro alacak. Kanarya, bu transfer nedeniyle İngiliz Kulübü Sheffield United’a da 1 milyon Pound ödeyecek. Colin Kazım, çifte pasaport taşıdığı için Süper Lig’de yerli statüsünde forma giyecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Colin Kazim Fener İÇİn Geldİ

Fenerbahçe'nin ezeli rakiplerinin arasından sıyrılarak anlaştığı gurbetçi futbolcu Colin Kazım Richards, İstanbul'a geldi.. Sarı lacivertlilerin Menajeri Volkan Ballı tarafından karşılanan yıldız futbolcu kendisini resmi olarak Fenerbahçeli yapan imzayı Cuma günü atacak..
    14 Haziran 2007, 18:15

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla İngiltere'nin Manchester kentinden İstanbul'a gelen genç futbolcuyu, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı karşıladı.

Atatürk Havalimanı'nda herhangi bir açıklama yapmayan Kazım'ın, Ballı ile birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasına gittiği öğrenildi.

Cuma sabahı sağlık kontrolünden geçecek gurbetçi oyuncunun, öğleden sonra sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahcemize hayırlı olsun aziz yıldırım tutugunu koparıyor nediyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok be kardeş....aziz başkanın becerisi değil bu iş....bizim gerizekalı beşiktaş yöneticilerinin halt etmesi....bende olayın ne olduğunu az önce öğrendim.....olayın tam içeriğini biliyorum ama beşiktaşa zarar vermemek adına burada yazmıycam....adamda haklı olarak kendisiyle ilgilenen f.bahçe'yi tercih etti....hayırlı uğurlu olsun....:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Colin Kazım Richards Fenerbahçe stadını gezdi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz kendinize bakın bizlere taş atmayın önce siz kanatlarınıza sahip çıkarsanız seviniriz çünkü açtığınızda sağa sola çaromaz hiç değilse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cinbo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz kendinize bakın bizlere taş atmayın önce siz kanatlarınıza sahip çıkarsanız seviniriz çünkü açtığınızda sağa sola çaromaz hiç değilse
    Kim taş attı ben göremedim ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kastettiğin colin kazım ise üzgünüm....söylemeyeyim diyodum ama colin kazım gelecek sene beşiktaş forması giyecek....
    bu yaazıyı hatırlıyorsundur hakan gül burada artık en büyük kim belli her zaman her yerde :45: :45: :45: paylaşım için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim yazdıklarımı silmişler o galiba taş neyse hayırlı uğurlu olsun camiamıza

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri