REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Colin Kazım geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yaazıyı hatırlıyorsundur hakan gül burada artık en büyük kim belli her zaman her yerde :45: :45: :45: paylaşım için sağol
    hatırlıyodur muhakkak....anlamadığım 2 konu var...birincisi bu konuyla ilgili bi topic açılmıştı...orada bende hakanda gerekenleri yazdık,okumamışsın heralde....ikincisi hakan gül'e bişeyler söylemek için niye başkasının mesajından alıntı yapıyosun?yok eğer bişeyler söylemek istediğin kişi bensem niye direkt olarak bana sormuyorsun??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok be kardeş....aziz başkanın becerisi değil bu iş....bizim gerizekalı beşiktaş yöneticilerinin halt etmesi....bende olayın ne olduğunu az önce öğrendim.....olayın tam içeriğini biliyorum ama beşiktaşa zarar vermemek adına burada yazmıycam....adamda haklı olarak kendisiyle ilgilenen f.bahçe'yi tercih etti....hayırlı uğurlu olsun....:45:
    Doğru söylüyorsun Aziz Başkanın becerisi değil,Bizimkilerin Beceriksizliği.Ama Şimdi Merak Ettim Bu Olayın İçeriği Neymiş,Nasıl Olsa Zamanla Kokusu Çıkacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Doğru söylüyorsun Aziz Başkanın becerisi değil,Bizimkilerin Beceriksizliği.Ama Şimdi Merak Ettim Bu Olayın İçeriği Neymiş,Nasıl Olsa Zamanla Kokusu Çıkacaktır.
    ''Super Mario''ya sorun o bilir......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim yazdıklarımı silmişler o galiba taş neyse hayırlı uğurlu olsun camiamıza
    rahat durmazsan mesajınıda silerler,bi bakmışsınki senide forumdan silmişler....onun için kimseyi tahrik etmeden konuşmayı öğren......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rahat durmazsan mesajınıda silerler,bi bakmışsınki senide forumdan silmişler....onun için kimseyi tahrik etmeden konuşmayı öğren......
    tahrikmi ya ne alakası var arkadaşım hatırlatma o sadece siz hala aziz başkanın becerisi değil bu diye iddaa ediyorsunuz bende gerçekleri yazdım diye ortalığı karıştırıyor oldum o sadece yazdığım hatırlatma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tahrikmi ya ne alakası var arkadaşım hatırlatma o sadece siz hala aziz başkanın becerisi değil bu diye iddaa ediyorsunuz bende gerçekleri yazdım diye ortalığı karıştırıyor oldum o sadece yazdığım hatırlatma
    ne zaman aziz yıldırım'ın avukatı oldunda haberimiz olmadı????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok be kardeş....aziz başkanın becerisi değil bu iş....bizim gerizekalı beşiktaş yöneticilerinin halt etmesi....bende olayın ne olduğunu az önce öğrendim.....olayın tam içeriğini biliyorum ama beşiktaşa zarar vermemek adına burada yazmıycam....adamda haklı olarak kendisiyle ilgilenen f.bahçe'yi tercih etti....hayırlı uğurlu olsun....:45:
    aziz baskanin becerisi degilde ne ozaman..sizin yoneticiler herzaman halt ediyor..gecen sezonda bizi sampiyon yapmicaz diye lige hedef koydular

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlara polemiğe gerek yok.Bulletfromhell beşiktaşta dedi ama yanıldı.Ara sıra böyle yanılmalar olabiliyor değerli yöneticilerin sayesinde.Colin Kazım Richards Fenerbahçe'mize Hayırlı Olsun Dostlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Colin Kazım'ın avrupada attığı goller
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri