İlgili olduğum dal olduğu gereği bilgisayar alanı...
DİJİTAL RECEİVER DÜNYASI
DVB-S (DİGİTAL TV KARTLARI)-ŞİFRELEME SİSTEMLERİ VE PAKETLER-MODÜLLER VE YAZILIMLARI
RECEİVER FLAŞ DUMPLAR-ELEKTRONİK TEKNİK SERVİS BÖLÜMÜ
DIGITURK -D SMART-UYDU DÜNYASI-GUNCEL FREKANSLAR-MEDYA DUNYASI-TV DUNYASI
GSM DÜNYASI
BİLGİSAYAR PROGRAMLARI- TEKNOLOJİ-WEP TASARIM -İNTERNET DÜNYASI
FOTOĞRAF DÜNYASI-MUHABBET EĞLENCE,FUTBOL, SPOR DÜNYASI VE OTOMOBİL DÜNYASI
TÜRKİYEMİZ+MUSTAFA KEMAL ATATÜRK+EGİTİM VE ÖĞRETİM+YEMEK TARİFLERİ
HUKUK VE YONETMELİKLER & SUPERSATFORUM SORGULAMA SAYFASI
SUPERSATFORUM ALIM SATIM DÜNYASI
İlgili olduğum dal olduğu gereği bilgisayar alanı...
öncelikle uydu ama her yönüyle süperr bir sayfa teşekkürler hazırlayan arkadaşlar ellerinize sağlık
dijital receiver
Kaon cihazım var.Yeni çıkan yazılımları,buna bağlı olarak D+ ve diğer şifreleri,SS2 kartım var,buna bağlı olarak ta sharing olaylarını takip ediyorum.Bütün forum mensuplarına ve değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.Bizleri bilgilendirdikleri için,sağolun & varolun.Selamlar.
uydu cihazları ile ilgili bilgimi artırmak için uydu bölümü ve inpax bölümü teşekkürler
Daha çok Dijital uydu alıcıları , bilgisayar programları bölümleri ile Türkiyemizden haberler kısmı ile ilgi alanıma giriyor.
Saygılar,
next bölümüyle daha çok ilgileniyorum teşekkür ederim
next'çiyim..ama ekmeğimizi bu işten çıkartıyoruz...
Elektronik branşında HEPSİ...
recever-spor-siir-muhabbet-eglence-:45:
ben, en büyük hobisi futbol olan bir gurbetci olarak, yurt disinda diger konular oldugu kadar türkiye ve dünya futbolunu nasil takip edebilirim diye bilhassa güncel cihazlarla ilgilenip, gelismeleri takip ediyorum. forumdaki pek cok ciddiye alinacak konu var, onlarlada firsatim oldukca ilgilenmeye calisiyorum. avusturya`dan sevgiler selamlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri